Αποφασίζουν ως Πέμπτη

Ο Παναιγιάλειος καλείται να κλείσει προπονητή άμεσα. Επαφή με Μπαξεβάνο.

Στην Αθήνα για το συμβούλιο της Football League βρέθηκε ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου, Αντώνης Ρέλλας και θεωρείται βέβαιο πως προχώρησε τις επαφές, προκειμένου οι «μελανόλευκοι» να κλείσουν το θέμα προπονητή. Σύμφωνα με την ΠΑΕ ο διάδοχος του Δημήτρη Σπανού θα έχει βρεθεί το αργότερο ως την Πέμπτη (13/07), αφού οι «μελανόλευκοι» θα πρέπει να καταλήξουν μεταξύ των αρκετών περιπτώσεων που έχουν προταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ψηλά στη λίστα του Παναιγιαλείου βρίσκεται ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Ο πρώην τεχνικός του Κισσαμικού συγκεντρώνει τα στοιχεία εκείνα που ψάχνουν στη «Μαύρη Θύελλα» και μεταξύ των δύο πλευρών έχει γίνει σχετική επαφή. Υπενθυμίζεται ότι το ρεπορτάζ του FL News τον θέλει να είναι στα υπόψιν και του Πανσερραϊκού παρά τις διαψεύσεις. Από εκεί και πέρα έχουν προταθεί πολλοί ακόμα. Μεταξύ αυτών και ο 46χρονος Ρομπέρτο Μπολάνο με θητεία σε Παναργειακό, Ερμιονίδα και Κασσιόπη.

Όταν κλείσει το θέμα προπονητή θα προχωρήσει η ενίσχυση του ρόστερ. Αρκετές περιπτώσεις απασχολούν όπως αυτές των παλιών γνώριμων του Παναιγιαλείου, Πολ Ουρτάδο και Κρίστιαν Μίλιεβιτς, αλλά όλα θα δρομολογηθούν μετά την πρόσληψη τεχνικού.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 11 Ιούλιος 2017 01:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep