Στην ΕΠΟ ο Μαυρονάσιος

Από τον ΑΟ Χανιά τονίζεται ότι στο υπόμνημα της Παρασκευής (07/07) θα προσκομίσει και τον συμψηφισμό των χρεών με τα έσοδα από το Κύπελλο.

Δύο είναι τα ανοικτά μέτωπα του ΑΟ Χανιά. Το πρώτο αφορά στην κατάθεση υπομνήματος την Παρασκευή (07/07) στο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο για την υπόθεση των απλήρωτων προστίμων και το δεύτερο η εκδίκαση της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης αφαίρεσης βαθμών.

Για το πρώτο ζήτημα ο αντίπρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος βρέθηκε την Τετάρτη (05/07) στην ΕΠΟ και το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι σκοπός του ήταν να συμψηφίσει τα χρέη με τα έσοδα που έχει λαμβάνειν από το Κύπελλο. Το υπόλοιπο ποσό που θα είναι κάτω των 3.000 ευρώ θα μπορεί να το πληρώσει πέντε ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 05 Ιούλιος 2017 15:16

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Τετάρτη, 05 Ιούλιος 2017 15:59 Comment Link

    Αν οντως συνψηφισει χρεη απο προστιμα με το κυπελλο ο αοχ ενω η ζακυνθος κ αλλες ομαδες οπως γραψατε δεν συνψηφισαν τοτε πολυ κακως!!!δεν μπορει καποιος να χρωαταει να χει περασει η προθεσμια αποπληρωμης 3 μηνες ,το ιδιο κ με την καταπτωση της εγγυητικης κ να μην τιμωρειται τελικα...παιρνοντας συνεχως παρατασεις κ χαρες....η εγγυητικη εχει καταπεσει απ τον μαρτιο...αληθεια ακομα κ σημερα την εχει καλυψει?

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep