«Τιμή για μένα ο Άρης»

Ο Περικλής Αμανατίδης δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη

Ο Περικλής Αμανατίδης, από το απόγευμα της Πέμπτης (29/06) αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων και αυτόματα το όνομα του ακούστηκε για τον πάγκο του Άρη. Ο ίδιος, με δηλώσεις του στον «Arena FM», χαρακτήρισε τιμή το ενδεχόμενο να δουλέψει για μία ομάδα όπως ο Άρης, δηλώνοντας έτοιμος να… αρπάξει την ευκαιρία.

«Σίγουρα στον Άρη θα έχουν κάποιο λόγο που δεν έχουν πάρει προπονητή. Σκέφτεται κάτι και δεν κλείνει αυτό το κομμάτι. Για την πρόταση από τον Άρη που αναφέρετε, σας λέω πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει για το καλό των ομάδων.  Πάντως  μια πρόταση από ένα τέτοιο σωματείο είναι μεγάλη τιμή. Έχω αποδείξει αν είμαι έτοιμος όπου έχω δουλέψει», ήταν το σχόλιο του Περικλή Αμανατίδη αναφορικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε σε τρεις ποδοσφαιριστές που ακούστηκαν έντονα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τους οποίους γνωρίζει καλά, από την κοινή τους παρουσία στον ΑΟΤ. Τον Κουσκουνά (που έκλεισε στον ΟΦΗ), τον Μπαλμπόα και τον Μουμίν.

«Γι’ αυτούς τους παίκτες, τον Κουσκουνά, τον Μουμίν, τον Μπαλμπόα μιλάει η πολύ καλή εικόνα τους στο πρωτάθλημα. Ο Μπαλμπόα έπαιξε Ρεάλ, Μπενφίκα, είναι εμβληματική μορφή. Ο Μουμίν είναι ένας παίκτης κλειδί. Πάρα πολύ καλός παίκτης που τέτοιον μπορεί να χρειάζεται ο Άρης. Παίζει σχεδόν σε όλες τις ομάδες σούπερ λιγκ. Η κατηγορία αυτή θέλει καλούς παίκτες που θα μπουν να πολεμήσουν».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 12:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep