«Συμβόλαιο... σίτισης»

Το FL News σας παρουσιαζει όσα ειπώθηκαν στην εκδίκαση των προσφυγών των Καρβούνη, Παρασκευόπουλου κατά του ΑΟΧ.

Ημέρα εκδίκασης προσφυγών ήταν η Δευτέρα (12/06) για τον ΑΟ Χανιά. Όπως σας ενημέρωσε το FL News, συζητήθηκαν οι υποθέσεις των Μιχάλη Παρασκευόπουλου, Κώστα Καρβούνη, με την κρητική ΠΑΕ να υποστηρίζει ότι ο πρώτος έχει πάρει 2.500 από τα περίπου 3.700 που του οφείλονται και ο δεύτερος είχε συμβόλαιο του οποίου οι αποδοχές αντιστοιχούσαν στη σίτισή του.

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Η ομάδα των Χανίων εκπροσωπήθηκε από τον νομικό, Παναγιώτη Μπιλίρη και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σωτήρη Μαυρονάσιο. Για την προσφυγή του Καρβούνη ζητήθηκε αναβολή, γιατί όπως είπε ο Μαυρονάσιος: «Ο λογιστής αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και δεν έχουμε τον φάκελό του. Θέλουμε αναβολή για να προσκομίσουμε τα στοιχεία. Έτσι κι αλλιώς είναι η πρώτη φορά που συζητείται». Ωστόσο, ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Λάκης Σημαιοφορίδης αρνήθηκε, γιατί είχε φέρει μάρτυρα από τη Λάρισα.

«Είχαμε συμφωνήσει με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή αντί για τα λεφτά, 500 ευρώ το μήνα, να του καλύπτουμε τη σίτιση που ήταν 470 ευρώ», ανέφερε ο Μαυρονάσιος, με τον μάρτυρα να υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν του έχει αναφέρει τίποτα σχετικό και ότι δεν πήρε ούτε ένα ευρώ». Ο Σημαιοφορίδης από την πλευρά του τόνισε πως για όλους τους παίκτες ο ΑΟΧ αυτή τη συμφωνία κάνει.

Σε εκείνο το σημείο το μέλος της Επιτροπής, Θανάσης Μακρυωνίτης αντέδρασε και απευθυνόμενος στον Μαυρονάσιο ρώτησε: «Πόσους παίκτες έχετε στην ομάδα και τι συμφωνία κάνετε για τη σίτιση; Δηλαδή αν ένας ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο 10.000 ευρώ πόσα αντιστοιχούν στην τροφή του; Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στη σίτιση. Με ποιο μέτρο αφαιρείτε το ποσό της τροφής, δηλαδη;». Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ του απάντησε: «Υπολογίζουμε 15 ευρώ ημερησίως και τα αφαιρούμε από το συμβόλαιό του...».

«Επιφυλάσσομαι για τη γνησιότητα»

Σε ό,τι αφορά στην προσφυγή Παρασκευόπουλου, ο Σημαιοφορίδης τόνισε ότι δεν έχει λάβει μισθούς Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου και δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα. Ο Μαυρονάσιος, πάντως, εμφάνισε εξοφλητική απόδειξη 2.500 ευρώ με την υπογραφή του ποδοσφαιριστή.

«Δεν είναι καταβολή χρημάτων αυτή. Είναι τύποις», είπε ο δικηγόρος του Παρασκευόπουλου και συνέχισε: «Αυτό χρειαζόταν ενόψει αδειοδότησης. Στον ποδοσφαιριστή δεν έχει καταβληθεί κανένα ποσό. Επιφυλάσσομαι για τη γνησιότητά του. Κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές να υπογράψουν ότι έχουν πάρει χρήματα ενόψει αδειοδότησης. Εξάλλου η καταβολή γίνεται μέσω τραπεζικού συστήματος».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αφού υποστήρίξε ότι: «Δεν έχει κληθεί κανένας ποδοσφαιριστής να υπογράψει ενόψει αδειοδότησης τόνισε: «Αμφισβητεί τις υπογραφές; Αν τις αμφισβητήσει, τότε εμείς θα κινηθούμε νομικά». Σε σχετική ερώτηση, πάντως, αρνήθηκε ότι υπάρχει άλλη απόδειξη πληρωμής του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Ο νομικός εκπρόσωπος του Παρασκευόπουλου ζήτησε αντίγραφο της απόδειξης και θα αναφέρει στο υπόμνημά του εάν αναγνωρίζεται αυτό από τον πελάτη του.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 02:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep