Προσφυγές Δρίζη, Καρβούνη!

Νομικά κατά του ΑΟ Χανιά κινήθηκαν οι Δρίζης, Καρβούνης. Εκδικάστηκε του Παρασκευόπουλου.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε, αλλά οι προσφυγές καλά κρατούν στον ΑΟ Χανιά. Η χανιώτικη ΠΑΕ έχει προθεσμία έως την Παρασκευή (16/06) να εξοφλήσει τον Κώστα Νικολόπουλο, όμως τη Δευτέρα (12/06), σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, προγραμματίστηκε η εκδίκαση τριών ακόμα προσφυγών στην Α' ΕΕΟΔ.

Συγκεκριμένα, εκδικάστηκε η προσφυγή του Μιχάλη Παρασκευόπουλου, ενώ έγινε γνωστό πως δύο ακόμα πρώην συμπαίκτες του κινήθηκαν νομικά. Πρόκειται για τους Κώστα Δρίζη (10 συμμετοχές) και Κώστα Καρβούνη (χωρίς συμμετοχές). Ο Δρίζης διεκδικεί 3.709 ευρώ και ο Καρβούνης το ποσό των 2.263 ευρώ. Όλες εκδικάστηκαν με εξαίρεση την υπόθεση του Δρίζη, η οποία πήρε αναβολή.

Το FL News ήταν το μόνο μέσο ηλεκτρονικής ενημέρωσης που βρέθηκε στη εκδίκαση και με νεότερη ανάρτηση θα σας ενημερώσει σχετικά με όσα ειπώθηκαν. Εξάλλου, υπήρξε αμφισβήτηση από πλευράς του δικηγόρου των ποδοσφαιριστών της απόδειξης εξόφλησης που εμφάνισε ο Σωτήρης Μαυρονάσιος για την περίπτωση του Δρίζη, ενώ εντύπωση προκάλεσε η συμφωνία, που υποστήριξε η ΠΑΕ, πως έκανε με τον Καρβούνη...

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 13 Ιούνιος 2017 00:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep