Για Πλιάτσικα η Λαμία

Στη λίστα των Φθιωτών ο 28χρονος μέσος, Βασίλης Πλιάτσικας. Ραντεβού με Τεννέ.

Την αναμέτρηση της Λαμίας με την Αναγέννηση Καρδίτσας παρακολούθησε την Κυριακή (11/6) από κοντά ο Βασίλης Πλιάτσικας. Ο 28χρονος μέσος, ο οποίος τον περασμένο χειμώνα υπέγραψε στον Πανιώνιο, έχει μείνει ελεύθερος. Η παρουσία του ΔΑΚ «πυροδότησε» φήμες ότι ενδεχομένως οι Φθιωτοί ασχοληθούν με την περίπτωσή του, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Με τον Πανιώνιο αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι, αυτό με τον Πλατανιά. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Χαϊδάρι, ΑΕΚ, Σάλκε, Ντούισμπουργκ, Μεταλούργκ Ντονέτσκ, Άστρα Γκιούργκιου και Σλόβαν Μπρατισλάβας. Τι απαντούν οι άνθρωποι της Λαμίας για τον ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Πλιάτσικας; «Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά όχι κάτι προχωρημένο...».

Το ραντεβού με Τεννέ

Η συνάντηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον Μπάμπη Τεννέ θα γίνει αργά το βράδυ της Δευτέρας (12/6), σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fl News. Ανάλογα με την πορεία της συζήτησης θα κριθεί το αν ο έμπειρος τεχνικός παραμείνει στη Λαμία και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, υπενθυμίζεται, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι πρόθεσή του είναι να τον κρατήσει και στο επόμενο πρωτάθλημα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 13 Ιούνιος 2017 00:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep