«Θετική άποψη»

Ο Γιώργος Μαραντάς μίλησε για τις επαφές ανανέωσης με τον Αχαρναϊκό.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Αχαρναϊκό και τυπικά στο Μενίδι με μία ακόμα ήττα (0-1 από τον Κισσαμικό), που όμως δεν κοστίζει. Αλλά το γεγονός ότι η ομάδα του Μενιδίου θα αποτελέσει πιθανότατα την μοναδική εκπροσώπηση της Αττικής στο πρωτάθλημα της Football League την ερχόμενη σεζόν είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για τον Γιώργο Μαραντά.

Το FL Νews ήταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης και σας παραθέτει όσα είπε ο τεχνικός του Αχαρναϊκού:

«Σήμερα η ομάδα μου παρουσιάστηκε πολύ καλή στο παιχνίδι, σε σχέση με το προηγούμενο (σ.σ. με Αιγινιακό) που δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Είχαμε διάθεση και όρεξη να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, μοιρασμένο. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε το γκολ, αλλά το δεχθήκαμε σε μία αδράνεια της άμυνας στο τέλος. Βέβαια, μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι η ομάδα μας πέτυχε τον στόχο της και θα είναι και την επόμενη σεζόν στην κατηγορία. Αυτό είναι το σημαντικό για τον Αχαρναϊκό και βήμα-βήμα να χτίσει το μέλλον του.

Η χρονιά τελείωσε όμορφα. Να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα. Τα περισσότερα, όμως, τα αξίζουν οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν τα πάντα, είναι νεαροί σε ηλικία, έχουν αξία και καλό είναι να μεγαλώσουν ποδοσφαιρικά, είτε μέσα από την ομάδα, είτε από αλλού. Να ευχαριστήσω τον κόσμο και όλους εσάς (ΜΜΕ) που είστε οι άμεσοι συνεργάτες μας, σε εισαγωγικά».

Όσον αφορά τις πιθανότητες παραμονής του στον σύλλογο, ο Μαραντάς τόνισε:

«Έχω κάνει συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας. Είναι θετικά τα πράγματα, αλλά είναι νωρίς ακόμη. Πάντως, υπάρχει θετική άποψη και από τις δύο πλευρές».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 11 Ιούνιος 2017 22:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep