Logo
Print this page

Η... τυπική «καμπάνα»

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League ανακοίνωσε την ποινή του Πανθρακικού για την αποχώρησή του.

Αρκετούς μήνες μετά την αποχώρηση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα ήρθε η ποινή που προβλέπεται για αντίστοιχες περιπτώσεις. Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με αφαίρεση έξι βαθμών τους Ακρίτες από το πρωτάθλημα που θα μετάσχουν την επόμενη σεζόν, πρόστιμο 40.000 ευρώ στον Δημήτρη Τζελέπη και αντίστοιχο στον Τάσο Καραολάνη, ενώ με το ίδιο ποσό τιμωρήθηκαν οι «πράσινοι».

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

ΔΕΧΕΤΑΙ οτι οι εγκαλούμενοι 1) ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, 2) ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ) και 3) ΚΑΡΑΟΛΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ), τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ 1) στην μεν εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ i) άμεσο υποβιβασμό της στην αμέσως κατώτερη κατηγορία αυτής που θα υποβιβαζόταν σε περίπτωση αγωνιστικού υποβιβασμού, ii) αφαίρεση έξι (6) βαθμών απο το πρωτάθλημα της κατηγορίας που θα μετάσχει, iii) χρηματική ποινή (100.000 χ 2/5=) 40.000 € και iv) απώλεια όλων των απο την ημέρα αποχώρησής της και έως τη λήξη της διοργάνωσης αγώνων, οι οποίοι θεωρείται ότι έχουν κερδηθεί απο τις αντίπαλες ομάδες με σκορ "3 - 0" και υπολογίζονται για την έκτιση ποινών μόνο των αντίπαλων ομάδων, 2) στους δε Πρόεδρο και Μεγαλομέτοχο αυτής, ΤΖΕΛΕΠΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και ΚΑΡΑΟΛΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ (2ος και 3ος εκ των καθ' ων η κλήση - εγκαλουμένων), αντίστοιχα χρηματική ποινή (100.000 χ 2/5=) 40.000 €, σε έκαστο εξ αυτών».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 16:26
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr