Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έφυγε… ανανεωμένος ο ΟΦΗ

  • Written by 
  • Published in ΟΦΗ
  • 0 comments

 

Τον δρόμο για το Καρπενήσι πήραν οι Κρητικοί το μεσημέρι της Κυριακής (07/08).

 

 

ΜΕ καθυστέρηση 90 λεπτών αναχώρησε η αποστολή του ΟΦΗ, από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Σε αυτή βρίσκονται οι Βεζυρίδης, Ζαχαράκης, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Καμπάνταης, Ζορμπάς, Πίτσος, Ουκάρ και Μπουλούτ, ενώ στην Αθήνα θα ενσωματωθούν οι Μπούρμπος, Παπουλής και Ρόβας. Από την ομάδα Νέων του ΟΦΗ μετέχουν στην αποστολή οι Γιαγκιόζης Γιώργος (τερματοφύλακας), Κολιακουδάκης Παύλος, Νύκταρης Νικομανώλης και ο Χαριτωνίδης που θα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα μετά την επέμβαση που έκανε στον πρόσθιο χιαστό. Ήδη στο Καρπενήσι βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη ο Γιώργος Γεωργίου.

 

Στην αποστολή μετέχουν και οι Παύλος Αδάμος, Νίκος Αναστόπουλος, Ανδρέας Σκέντζος, Κώστας Χανιωτάκης, Μπάμπης Χαραλαμπάκης (φροντιστής), Κώστας Παπάς (φυσικοθεραπευτής), Λεωνίδας Σακκούτης (μασέρ), Κυριάκος Κακαβελάκης (γιατρός) και Μανώλης Πλουμάκης (γυμναστής).

 

Πριν την αναχώρηση ο Καμπάνταης υπέγραψε συμβόλαιο που λήγει στις 30-6-2013, μονοετές ο Βεζυρίδης, ενώ είχε προηγηθεί ο Παναγιώτης Ζορμπάς. Ο Μπούρμπος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον πρόεδρο Νίκο Μαχλά και την Τρίτη (09/08) στο Καρπενήσι θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ που λήγει στις 30-6-2013.

 

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έχουν προγραμματιστεί μέχρι τώρα δύο φιλικά. Στις 13/08 με τον Απόλλωνα Αθηνών και στις 20/08 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

 

Προπονητής και παίκτες πριν αναχωρήσουν για την Αθήνα δήλωσαν:

 

Νίκος Αναστόπουλος: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με την κούραση. Είμαστε αναγκασμένοι μετά το τέλος των play off, να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα με Ατρόμητο. Έχουμε ένα μεταγραφικό πλάνο στο μυαλό μας και θα το θέσουμε σε εφαρμογή από αύριο. Δεν γίνεται να διώξουμε 17 παίκτες και να πάρουμε 17 νέους. Όσοι ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα πλάνα μου, τους ειδοποιώ εγώ ο ίδιος, όπως έγινε με τον Κασμερίδη και τον Ρούσεφ».

 

Λεωνίδας Καμπάνταης: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για ανανέωση του συμβολαίου μου. Υπάρχει κούραση, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε. Αυτή εξάλλου είναι γλυκιά κούραση. Η κλήρωση του πρωταθλήματος είναι πάντα μια κλήρωση. Ετσι κι αλλιώς θα παίξουμε με όλους τους αντιπάλους. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα».

 

Πολυχρόνης Βεζυρίδης: «Οι χαρές τελείωσαν. Ο αρχικός στόχος επετεύχθη. Για να έχει όμως αξία, πρέπει να δώσουμε το βάρος στην προετοιμασία και να είμαστε έτοιμοι για τη Super League. Μετά από δύο χρόνια στην ομάδα, όπου περάσαμε πολλές δυσκολίες, καταφέραμε να ανέβουμε στη Super League και μπορώ πλέον κι εγώ να παίξω εκεί με τον ΟΦΗ. Είναι εξαιρετική η τιμή που μου έχει γίνει και φυσικά νοιώθω πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Όπως είναι το πρόγραμμα, δεν έχει κάτι εύκολο ή βατό. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και σε σχέση με πριν δύο χρόνια, έχει ανέβει ο πήχης. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κατά πρώτο λόγο πρέπει να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και μετά να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται για να φτάσει ο ΟΦΗ εκεί που του αξίζει».

 

Μηνάς Πίτσος: «Πάμε για προετοιμασία σε μια «άλλη» περίοδο γιατί έτσι ήλθαν τα γεγονότα. Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε. Κοιτάζουμε μπροστά. Θα δουλέψουμε σκληρά στο Καρπενήσι με στόχο η ομάδα μας να παρουσιασθεί στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας. Η κλήρωση θεωρητικά μπορεί να χαρακτηρισθεί εύκολη ή δύσκολη. Αυτό που έχει σημασία είναι η δουλειά που θα κάνουμε. Δεν θα πρέπει να βλέπουμε μακριά».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep