«Αναδιάρθρωση σε... 14»

Ιλαροτραγωδία χαρακτήρισε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός το πρωτάθλημα της Football League.

Για το τέλος μίας σεζόν με τρομερή αβεβαιότητα έκανε λόγο η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με ανάρτησή της στο Facebook. Χαρακτήρισε το πρωτάθλημα... ιλαροτραγωδία και survivor και πήρε θέση για την αναδιάρθρωση, σημειώνοντας ότι πρέπει να γίνει «αναδιάρθρωση σε 14 ομάδες με play off 1-6 και 7-12 επειγόντως αν θέλετε να μη γίνει ερασιτεχνικό»!

Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε:

«Η πιο δύσκολη χρονιά από όλες τις πλευρές στην ιστορία της Football League τελείωσε για την ομάδα μας. Μια χρονιά χωρίς το παραμικρό έσοδο..μια χρονιά χωρίς την παραμικρή βοήθεια από ΠΟΥΘΕΝΑ....μια χρονιά με τρομερή αβεβαιότητα για όλες τις ομάδες...μια χρονιά με 5 απίστευτα δυνατές οικονομικά ομάδες στην κατηγορία.

Και όμως το Λιοντάρι μας άντεξε και θα τερματίσει πιθανότατα 7ο μέσα σε όλη αυτή την απίστευτη ιλαροτραγωδία που λέγεται πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Με ένα απ'τα μικρότερα μπάτζετ στην κατηγορία. Με παίκτες και προπονητικό τιμ να παλεύουν μόνοι τους με μόνη στήριξη μια διοίκηση... ελάχιστους φιλάθλους... ακόμα πιο ελάχιστους χορηγούς... και λίγους εθελοντές που βοηθάμε την ομάδα από διάφορα πόστα.

Καλό καλοκαίρι να έχετε όλοι σας! #marathon_is_over #πρωτάθλημα_survivor #αναδιάρθρωση_σε_14_ομάδες_με_playoff_1_6_και_7_12_επειγόντως_αν_θέλετε_να_μη_γίνει_ερασιτεχνικό».

Media

Last modified onΔευτέρα, 05 Ιούνιος 2017 19:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep