«Καλλιθέα για... κάτεργα»!

Έξαλλος ο Σωτήρης Μαυρονάσιος με την πρόσθετη παρέμβαση της Καλλιθέας κατά του ΑΟ Χανιά.

Καταγγελίες κατά της Καλλιθέας από τον Σωτήρη Μαυρονάσιο. Ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Χανιά, εμφανώς ενοχλημένος από την πρόσθετη παρέμβαση της αθηναϊκής ομάδας, υποστήριξε ότι είναι άγνωστο με ποια κριτήρια και πότε πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής, εξέφρασε απορία τι συνέβη με το πρόστιμο που δεν είχε πληρώσει στην ΕΠΟ και έκανε λόγο για τελεσίδικες αποφάσεις που την κρατούν στη ζωή! Μάλιστα, αποχωρώντας από το κτίριο δήλωσε: «Η Καλλιθέα είναι για τα... κάτεργα»!

Η δήλωση που έκανε ο Μαυρονάσιος στα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδίκαση, μεταξύ των οποίων και το FL News:

«Μας προξενεί εντύπωση η πρόσθετη παρέμβαση τη Καλλιθέας στο θέμα μας με την κάλυψη της εγγυητικής, διότι η φιλοσοφία μας είναι ότι οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και ο καθρέφτης για μας είναι οι 38 βαθμοί που έχει πάρει η ομάδα μέχρι τώρα στο γήπεδο. Όσον αφορά για το φίλο σωματείο, την Καλλιθέα, είναι μια ομάδα που έχει πάρει μέχρι τώρα 30 βαθμούς και τελευταία είχε σε 14 παιχνίδια, 14 ήττες. Διεκδικεί, δηλαδή, να πάρει στα χαρτιά την παραμονή και όχι στο γήπεδο, πράγμα που αντιβαίνει τους κανόνες της ηθικής τάξεως.

Όσον αφορά για τη συγκεκριμένη ομάδα αν θέλουμε να λέμε αλήθειες, είναι γνωστό σε όλους ότι όταν το καλοκαίρι όλες οι ομάδες απέκτησαν πιστοποιητικό συμμετοχής για να παίξουν τέλος Σεπτεμβρίου η Καλλιθέα ήταν η τελευταία που δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής και είναι άγνωστο με ποια κριτήρια και πότε το πήρε.

Δεύτερον, τον Ιανουάριο έκανε μεταγραφές και είναι ακόμα άγνωστο και αδιευκρίνιστο πώς πλήρωσε και πώς συμψήφισε το υπέρογκο πρόστιμο που είχε με την ΕΠΟ. Και τρίτον, είναι ακόμα άγνωστο πώς τελεσίδικες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου όπως για παράδειγμα του Μιχαλόπουλου από πέρυσι, την κρατούν ακόμα στη ζωή. Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ό,τι έχει κερδίσει μέχρι τώρα το έχει κερδίσει νόμιμα και έντιμα και αυτό μέσα στο γήπεδο. Η Καλλιθέα είναι για τα... κάτεργα!».

Last modified onΠέμπτη, 01 Ιούνιος 2017 22:34

2 comments

  • ANEXARTITOS
    ANEXARTITOS Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 10:24 Comment Link

    ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ ΚΙ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ....!!!!!

  • Kallitheoths
    Kallitheoths Πέμπτη, 01 Ιούνιος 2017 23:20 Comment Link

    Μην μιλάς ρε ΒΛΑΧΟ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep