Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποχαιρέτησε τον Εθνικό Αστέρα ο Δημητρίου

Ο Πέτρος Δημητρίου έλυσε φιλικά τη συνεργασία του με την ομάδα της Καισαριανής.

Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του προπονητή, Πέτρου Δημητρίου με τον Εθνικό Αστέρα έλαβε τέλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Αδαμάκη τη Δευτέρα (07/05).

Μάλιστα, ο Δημητρίου σημείωσε ότι φεύγει με το κεφάλι ψηλά και άφησε ανοικτό παράθυρο επιστροφής. Αναλυτικά δήλωσε:

«Φεύγω από τον Εθνικό Αστέρα με ψηλά το κεφάλι και έμεινα στην θέση μου σαν τελευταίος στρατιώτης. Δώσαμε μεγάλη μάχη με την ομάδα και θεωρώ ότι η ομάδα, μέχρι τον Δεκέμβριο, έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και εξέπληξε τον κόσμο. Άλλωστε το γεγονός ότι σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος είχαμε υποστεί μία ήττα, είχαμε δεχτεί μόνον τρία γκολ, έχοντας την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη, αλλά και το ότι ήμασταν στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας λέει πάρα πολλά.
Αυτή η ομάδα είχε πολλές δυνατότητες και παίκτες που μπορούσαν να φθάσουν τον Εθνικό Αστέρα πολύ ψηλά, κάτι που δεν έγινε και ασφαλώς είναι κρίμα. Προσωπικά «δέθηκα» με την ομάδα αυτή, εισέπραξα την αγάπη του κόσμου, για αυτό και παρέμεινα μέχρι το τέλος θέλοντας να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια.

Από την στιγμή που αποχωρώ από την ομάδα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Βασίλη Αδαμάκη, με τον οποίο συζητήσαμε και είπαμε ότι δεν αποκλείεται να επιστρέψω από την στιγμή που ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Εθνικού Αστέρα που στήριξε την ομάδα και αγκάλιασε αυτή την ομάδα.

Τέλος απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Άκη Πάσσαρη, στους συνεργάτες μου και πιο αναλυτικά στον διευθυντή της ΠΑΕ Χρήστο Ασλανίδη, τον γενικό αρχηγό Βαγγέλη Ζάγκο, τον τιμ-μάνατζερ Κώστα Δημητριάδη και τους Γιάννη Χατζηπέτρο, Κώστα Επόγλου, Ανδρέα Σάννη, Βασίλη Έξαρχο και Θεόδωρο Θεοφανίδη, που στήριξαν από την αρχή έως το τέλος αυτή την προσπάθεια».

Last modified onΔευτέρα, 07 Μάιος 2012 15:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep