Με Ζαγοράκη νικητή

Η ομάδα φίλων του Θοδωρή Ζαγοράκη κέρδισε σε φιλικό με 3-0 τους Παλαίμαχους του Πανθρακικού.

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στους βετεράνους του Πανθρακικού και την ομάδα φίλων του Ζαγοράκη, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (20/05). Νικήτρια ήταν η ομάδα του αρχηγού των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004, που επικράτησε με 3-0 χάρη στα τέρματα των Βάλλα (16’, 40’) και Θωμαΐδη (43’).

Οι δύο αντίπαλοι αγωνίστηκαν δύο σαραντάλεπτα και πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Ζαγοράκης παρέλαβε μία ανθοδέσμη και δώρα από τα παιδιά του Συλλόγου Μέριμνας Α.με.Α Νοητικής Υστέρησης Νομού Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι»,στον οποίο διατέθηκαν και τα έσοδα από τα εισιτήρια της εκδήλωσης. Παράλληλα, τον Ζαγοράκη τίμησαν οι βετεράνοι του Πανθρακικού με τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την κοινωνία, ο Δήμος Κομοτηνής, δια χειρός του δημάρχου Γιώργου Πέτρίδη, αλλά και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δίνοντας του αναμνηστικά δώρα.

Για τους παλαίμαχους του Πανθρακικού αγωνίστηκαν οι: Κιουτσούκης, Χρυσοβέργης, Καμενίδης, Μπαχαρίδης, Μπανιώτης, Καζάς, Ίτσας, Πιλιλής, Παχούμης, Στοίνοβιτς, Σαββάκης, Μπακιρτζίδης, Παυλίδης, Κυρουβίδης, Μαλούσης, Στεργίου, Παπαδόπουλος, Χρυσαφίδης, Κιλέτσης, Μάρκογλου, Παπάζογλου, Παπαλάκης, Κουλαξίδης, Παπαδόπουλος.

Με την ομάδα του Θοδωρή Ζαγοράκη εκτός από τον ίδιο αγωνίστηκαν και οι : Σπύρος Βάλλας , Γιώργος Αμανατίδης, Γιάννης Δημητριάδης, Λευτέρης Τοπαλίδης, Στέφανος Ορφανίδης, Γιώργος Φουργατσιώτης, Βασίλης Παπακώστας, Στέλιος Σφακιανάκης, Γιάννης Θωμαίδης, Γιώτης Γεωργαλίδης, Ευθύμης Ορφανίδης, Πάνος Ακτσελής, Ηλίας Ηλιάδης, Δημήτρης Ζέκκας.

πηγή: paratiritis-news.

Last modified onΔευτέρα, 22 Μάιος 2017 15:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep