Απρόοπτο στο Αιγίνιο

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αιγινιακού ενόψει του αγώνα της Κυριακής (14/05)

Με την προπόνηση της Τετάρτης (10/05) ξεκίνησε η προετοιμασία του Αιγινιακού, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής (14/05, 17:00) απέναντι στον Παναιγιάλειο για την 30η αγωνιστική της Stoiiman.gr Football League. Το… εξάποντο της περασμένης αγωνιστικής, απέναντι στην Καλλιθέα (0-1), έχει φέρει σε θέση… οδηγού την ομάδα της Βόρειας Πιερίας, αναφορικά με την επίτευξη του μεγάλου της στόχου, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Αιγινιακός βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και, όπως ισχυρίζονται οι ιθύνοντες της ομάδας, στόχος στα τρία εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν, με Αίγιο, Αγροτικό και Αχαρναϊκό, είναι τουλάχιστον τέσσερις πόντοι, που θα τους φέρουν στους 35, τους οποίους και θεωρούν ως… μαξιλαράκι σωτηρίας.

Στον αγωνιστικό τομέα, η προπόνηση της Τετάρτης (10/05), διεξήχθη με ένα απρόοπτο, αφού ο Ζούρκος έχει χτυπήσει στο κουντεπιέ και η εκτίμησή του θα επανεκτιμηθεί. Παντεκίδης και Μήλιος, αντίθετα, έκαναν κανονικό πρόγραμμα. Να θυμίσουμε πως εκτός είναι δεδομένα οι Σκραπάρας, Ζγκούρι.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 10 Μάιος 2017 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep