Πρόβλημα με Μπόατενγκ

Απρόοπτο στον ΟΦΗ με Μπόατενγκ. Η 19άδα για το παιχνίδι με την Λαμία.

Χωρίς τον Ντέρεκ Μπόατενγκ θα ταξιδέψει στην Λαμία ο ΟΦΗ, για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League (06/05, 17:00 ΕΡΤ3) απέναντι στην τοπική ομάδα. Ο Γκανέζος μέσος τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης και η αξονική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως θα πρέπει να μείνει εκτός για μερικές ημέρες. Κάτι τέτοιο σημαίνει, φυσικά, πως τίθεται αυτόματα νοκ άουτ για το παιχνίδι στο ΔΑΚ. 

Αμέσως μετά το φινάλε και της τελευταίας προπόνησης της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος έκανε γνωστούς τους 19 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του αγώνα κόντρα στην Λαμία. Πλην του Μπόατενγκ, εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Φαζός, Μπουρσέλης, ο ανέτοιμος Κοιλιάρας, καθώς και οι Ράντι Αντουκόρ, Δαύκος, Μανιαδής και Κοντογιάννης.

Η αποστολή αναχωρεί αεροπορικώς το μεσημέρι της Παρασκευής (05/05) για την Αθήνα. Από εκεί θα ταξιδέψει οδικώς για την Λαμία, ενώ με τον ίδιο τρόπο έχει προγραμματιστεί και η επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο, το βράδυ του Σαββάτου (06/05).

Αναλυτικά οι 19 του Παπαδόπουλου: Δερμιτζάκης, Στρέζος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Παντίδος, Κώτσιος, Όστοίτς, Βαλλιάνος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Όγκμποε, Μιλοσάβλιεφ, Βουό, Πάγκαλος, Βρεττός, Μάνος, Μητρόπουλος, Xίσι.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 05 Μάιος 2017 13:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep