Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εμπιστοσύνη στους… περσινούς

 

Φιλική ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Πανιώνιο απέσπασε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

 

 

Με εννέα περσινούς ποδοσφαιριστές στην αρχική ενδεκάδα παρατάχθηκαν οι Ηπειρώτες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης το Σάββατο (06/08) το βράδυ. Ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον κορμό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και τα μοναδικά νέα πρόσωπα ήταν ο γκολκίπερ Καρίμ Φεγκρούς και ο νεοαποκτηθείς Ίσμαελ Μπουζίντ.

 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 88΄με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κβιρκβέλια για να ισοφαρίσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γεωργίου για την ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ.

 

Στο πρώτο μέρος, ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε με μεγαλύτερη επιθετική διάθεση και κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις έχοντας τον έλεγχο του κέντρου. Η σημαντικότερη στιγμή για την ομάδα του Τάκη Λεμονή ήταν η φάση του 25’ με τον Κουμορτζί να μην καταφέρνει να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν στο 23΄ όταν ο Παναγόπουλος έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Μπακαγιόκο σε κενή εστία δεν κατάφερε να σκοράρει. Πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο Σάμαρης για τον Πανιώνιο, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μπουζίντ.

 

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ μπήκε με διαφορετικό πρόσωπο και στο 52΄είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα όταν ο Μπακαγιόκο αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Μέχρι το 75΄ οι δύο ομάδες είχαν καλό ρυθμό, όμως από εκείνο το σημείο και μετά οι πολλές αλλαγές έπαιξαν ρόλο στο να μη υπάρξουν καλές φάσεις.

 

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης είχαν ενδιαφέρον και δύο γκολ. Στο 88ο λεπτό ο Πανιώνιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κβιρκβέλια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ταμπάση. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ισοφάρισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με υπέροχο σουτ του Γεωργίου έξω από την περιοχή.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παναγόπουλος (46' Σιδεράκης), Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Γιόνσον, Σάμαρης (82' Κούρντι), Όμο (46' Ριέρα), Κουμορτζί (74' Μπούζας), Γουνδουλάκης (61' Αναστασόπουλος), Οκόγιε (46 Εστογιάνοφ), Τζον (61' Κολοβός).

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς (61' Ταμπάσης), Πάντος (78' Οικονόμου), Μπουζίντ (58' Τζημόπουλος), Κώτσιος, Μιχαήλ, Κεϊτά (67' Γεωργίου), Πατσατζόγλου (60' Λίλα), Κυριάκος (53' Μπεσέρα), Τζάνης (53' Ανδράλας), Μπακαγιόκο (58' Κουέβας), Ντε Βισέντι (74' Βίλα).

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep