Γκούφας για... Νικαράγουα!

Ο Αρμάντο Γκούφας επιθυμεί να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Νικαράγουας.

Τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Νικαράγουα επιθυμεί να φορέσει ο Αρμάντο Γκούφα. Αυτό αποκάλυψε η εφημερίδα της χώρας «Diario La Prensa Nicaragua», η οποία, μάλιστα, φιλοξένησε δηλώσεις της μητέρας του ποδοσφαιριστή του Παναιγιαλείου!

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που έχει καταγωγή από την Κεντρική Αμερική φέρεται να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, έτσι ώστε να αγωνιστεί εκεί. «Θέλει να παίξει με τη Νικαράγουα», ανέφερε η μητέρα του, Μπέρτα Σίλβα και σημείωσε ότι: «Ο Αρμάντο δεν έχει βρεθεί ποτέ στη Νικαράγουα, αλλά πάντα το ήθελε».

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Κολομβιανός, Αντρές Λόπεζ επικοινώνησε με τη μητέρα του Γκούφα και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τους μετέφερε ότι ο 22χρονος μπορεί να κληθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Χένρι Ντουάρτε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο ποδοσφαιριστής του Παναιγιαλείου βλέπει «ζεστά» το ενδεχόμενο αυτό παρότι γνωρίζει ότι αν επιλέξει τη συγκεκριμένη εθνική ομάδα, αυτόματα θα πιάνει θέση ξένου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 04:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep