«Πάμε για ό,τι καλύτερο»

Χωρίς Κρητικό και Ντέμο ο Παναιγιάλειος στη Λαμία.

Το αήττητο σερί του Παναιγιαλείου εντός έδρας διακόπηκε έπειτα από περίπου ένα χρόνο. Ο ΟΦΗ έβγαλε ουσία στο παιχνίδι του και οι γηπεδούχοι παρότι έβγαλαν αντίδραση στο πρώτο 45λεπτο, δεν κατάφεραν να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Έχασαν έτσι τη δυνατότητα να βρεθούν πιο κοντά στο... μαξιλαράκι των 36 πόντων, αλλά και να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους που έδωσε δυναμικό «παρών».

Περιθώρια να μείνει στο ματς της Κυριακής (02/04) ο Παναιγιάλειος δεν έχει, καθώς την Κυριακή (09/04) δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας και τη Μεγάλη Πέμπτη υποδέχεται τον Άρη. «Πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», λένε στη «Μαύρη Θύελλα» ενόψει της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, απών από το προσεχές παιχνίδι θα είναι ο Λέλι Ντέμο που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες. Τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει απέναντι στον Πανθρακικό. Εκτός πλάνων, βέβαια, θα είναι και ο Στέλιος Κρητικός λόγω τιμωρίας, ενώ εξέτισε ο Αρμάντο Γκούφας.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τρίτη (04/04) μετά το ρεπό που έδωσε ο Σπανός στους ποδοσφαιριστές του τη Δευτέρα (03/04).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 13:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep