«Επηρέασε ο τραυματισμός»

Η απώλεια με τον τραυματισμό του Σιλιγαρδάκη επηρέασε τον Πανελευσινιακό σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα.

Μεγάλη χαρακτήρισε την απώλεια με τον τραυματισμό του Χάρη Σιλιγαρδάκη ο Γιώργος Βαζάκας. Ο προπονητής του Πανελευσινιακού δήλωσε μετά την ήττα (3-0) από τον ΟΦΗ: «Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι απο τις πιο ποιοτικές και έμπειρες ομάδες της κατηγορίας. Για 65 λεπτά πήγαμε πολύ καλά. Κάναμε φάσεις και μπορούσαμε να προηγηθούμε. Για να πάρεις αποτέλεσμα με αυτές τις ομάδες, δεν πρέπει να κάνεις λάθος. Είχαμε μια αδράνεια στο πρώτο γκολ. Απο εκεί και μετά ανοίξαμε και δεχθήκαμε άλλα δυο γκολ. Ο ΟΦΗ έχει εναλλακτικές λύσεις. Εμείς το παλέψαμε όσο αντέξαμε.

Δεχθήκαμε δυο γκολ πανομοιότυπα, με σέντρες απο τα πλάγια. Κάθετα ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να μας απειλήσει. Ήταν μεγάλη απώλεια για μας ο τραυματισμός του Σιλιγαρδάκη. Μας βοηθούσε πολύ μπροστά απο τα στοπερ. Η απώλεια του, μας επηρέασε. Είναι κακό αποτέλεσμα για μας. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Ο τερματοφύλακας, Μιχάλης Αγριμάκης είπε:

«Όπως ξεκίνησε το παιχνίδι και απο τις δυο ομάδες δειξαμε ότι μπορούσαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και πληρώασαμε τα λάθη μας. Η ομάδα έδειξε στο πρώτο ημίχρονο ότι πήγε πολύ καλά. Είχαμε και τις ευκαιρίες μας. Μετά το πρώτο γκολ, που δεχθήκαμε έπεσε η ψυχολογία μας. Απο εκεί και πέρα η ομάδα άρχισε να παραπαίει».

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep