«Να επενδύσουν στις ακαδημίες»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία του ΟΦΗ, Θανάσης Κολιτσιδάκης, αναφέρθηκε στη «μάχη» για την άνοδο.


Στη «μάχη» που δίνει ο ΟΦΗ για την άνοδο στη Super League αν και έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος αναφέρθηκε ο Θανάσης Κολιτσιάκης.

Ο νυν προπονητής της Θύελλας Ραφήνας στη Γ’ Εθνική, που είχε διατελέσει τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες των «ασπρόμαυρων» μίλησε στον «Athletic Radio 104,2» για την ομάδα του Ηρακλείου και τόνισε πως ο ΟΦΗ δεν πρέπει να το βάλει κάτω και να συνεχίσει να κερδίζει, ενώ αναφέρθηκε παράλληλα και στο έργο στις ακαδημίες, σημειώνοντας πως θα πρέπει να επενδύσουν σε αυτά τα παιδιά. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον ΟΦΗ: «Είναι μεγάλη η διαφορά, σίγουρα υπάρχουν πολλά παιχνίδια όμως βλέπουμε τον Απόλλωνα που δεν έχει χάσει ακόμα όπως και ότι η Λαμία διαθέτει καλή ομάδα ενώ υπάρχει και ο Άρης που άλλαξε προπονητή. Το καλό για τον ΟΦΗ είναι ότι έχει κάνει ένα σερί νικών. Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι ΟΦΗ, είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κερδίζει μέσα και έξω».

Για την παρουσία του στις Ακαδημίες του ΟΦΗ: «Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά. Αυτό που θα ήθελα να πω και είναι το δικό μου παράπονο είναι ότι πρέπει να δοθεί ακόμα μεγαλύτερο βάρος στις ακαδημίες και να φτιάξουν τα γήπεδα και να μην είναι ακατάλληλα για τα μικρά παιδιά. Πιστεύω ότι πρέπει να επενδύσουν στις ακαδημίες και το ΒΑΚ πρέπει να γίνει ακόμα πιο σύγχρονο. Έχει παιδιά με πολύ ταλέντο και είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται σε αυτούς τους αγωνιστικούς χώρους».

Last modified onΤετάρτη, 01 Μάρτιος 2017 14:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep