Μία… ντουζίνα ο Αχαρναϊκός

Ο Αχαρναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση 12 ποδοσφαιριστών.

Με μία ανακοίνωση το απόγευμα της Τετάρτης (01/02) ο Αχαρναϊκός γνωστοποίησε 12 χειμερινές προσθήκες εκ των οποίων πολλές είχαν ήδη γίνει γνωστές, ενώ κάποιες άλλες είχαν απασχολήσει και το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τους τερματοφύλακες, Οδυσσέα Γαρδικιώτη, Φώτη Σταματόπουλο, τον Γάλλο μέσο, Τάρεκ Τζαζίρι του οποίου το δελτίο δεν είχε εκδοθεί πέρυσι, τον Πορτογάλο μέσο, Έντγκαρ Μαρσελίνο, τον Βραζιλιάνο αμυντικό, Μάρτινς ντα Σίλβα Ράνιελσον, τον 20χρονο επιθετικό, Αντρέα Μεζίνι, τον 18χρονο, Γιώργο Τσαλικίδη (ήταν από το καλοκαίρι στην ομάδα), τον 24χρονο αμυντικό, Αριστομένη Χαραλαμπόπουλο (από πέρυσι στις προπονήσεις) και τον πρώην μπακ του Πανσερραϊκού, Χριστόφορο ΤσουβαλτσίδηΠλην των προαναφερθέντων, προωθήθηκαν από τις ακαδημίες οι αμυντικοί Δημήτρης Καρδάσης, Νίκος Τζανέτος και Γιώργος Καλαμιώτης.

Ο Ράνιελσον είναι γεννημένος στις 5/5/92 και είχε μία συμμετοχή στις 21 Φεβρουαρίου 2016 με την Παλμέιρα ντε Γκοϊανίνια στο πρωτάθλημα Potiguar της Βραζιλίας. Ο Μεζίνι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους Νέους του Τυρνάβου και του Ηρακλή. 

Αναλυτικά:

«Με ένα ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο ρόστερ συνεχίζει ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ την πορεία του στο Πρωτάθλημα της «Stoiximan.gr - Football League»! Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τους νέους ποδοσφαιριστές που έχουν υπογράψει και ενταχθεί ήδη στο ρόστερ υπό τις οδηγίες του Milos Kostic.

Δύο νέοι γκολκίπερ εντάσσονται στο δυναμικό του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ, ο 23χρονος Οδυσσέας Γαρδικιώτης και ο 19χρονος Φώτης Σταματόπουλος που θα φυλάνε τις εστίες της ομάδας μαζί με τον Δαμιανό Ψύχο.

Νέα δυναμική στην ομάδα θα δώσουν ο 27χρονος Γάλλος Μέσος Jaziri Tarek, ο 32χρονος Μέσος Πορτογάλος Edgar Carvalho Figueira Marcelino, ο 25χρονος Αμυντικός Βραζιλιάνος Martins Da Silva Ranielson, ο 20χρονος Επιθετικός Mezini Andrea, ο 18χρονος Αμυντικός Γιώργος Τσαλικίδης, ο 24χρονος Αμυντικός Αριστομένιος Χαραλαμπόπουλος και ο 24χρονος Αμυντικός Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης.

Στο ρόστερ εντάσσονται επίσης τρεις αθλητές από τις Ακαδημίες του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ που έχουν ήδη διαγράψει αξιόλογη πορεία. Οι αμυντικοί Δημήτρης Καρδάσης, Νίκος Τζανέτος και Γιώργος Καλαμιώτης που μέχρι πρότινος ενίσχυαν την Ομάδα Νέων (Κ20) του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κλήμης Κολιός καλωσόρισε τους νέους παίκτες στην οικογένεια του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ τονίζοντας πως στόχος όλων είναι να φτάσουν την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά κυρίως να προσφέρουν καλό ποδόσφαιρο στους φιλάθλους που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια από την πρώτη ημέρα!».

Last modified onΤετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2017 19:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep