«Χτίζουμε για το μέλλον»

To FL News σας παρουσιάζει τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ της Καλλιθέας.

Από τον κίνδυνο της αφαίρεσης βαθμών λόγω οφειλών στη δυναμική ενίσχυση. Η Καλλιθέα ξεπέρασε τον σκόπελο του Δεκεμβρίου, τακτοποιώντας τις οφειλές της και στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου έδειξε έντονη κινητικότητα, γεμίζοντας το ρόστερ της. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι «κυανόλευκοι», οι προσθήκες έγιναν με σκοπό να ξεκινήσει από τώρα το «χτίσιμο» για την επόμενη χρονιά.

Η αθηναϊκή ομάδα εκτός από τους Βασίλη Ταμπάκη, Ραφαήλ Γιαγκουδάκη προχώρησε στην έκδοση δελτίων των Στέφαν Στεφάνοβιτς, Ντρίσα Ντιακιτέ, Άγγελου Ζουμπουλάκη και του 21 ετών αμυντικού, Γιώργου Κουτσοποδιώτη που αποχώρησε από τον Παναιγιάλειο. Δανεικοί από τον Πανιώνιο αποκτήθηκαν και οι Άγγελος Πινιώτης, Άγγελος Κερασίδης.

Εκτός των προαναφερθέντων, όμως αποκτήθηκε και ο 21 ετών (14/05/96) Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Αλεχάντρε ντε Ολιβέιρα Μασέδο Τζούνιορ ή, Αλεχάντρε Ταλέντο ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Μπονσουσέσο (4 συμμετοχές) της πατρίδας του, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί ως ερασιτέχνης και ο Πορτογάλος μέσος, Μπραϊμά Καντέ.

Υπήρξαν, βέβαια και προωθήσεις από την ομάδα Νέων. Εκτός του Γιάννη Πιτσινού, o οποίος γύρισε από τη Δόξα Βύρωνα, επέστρεψε από τον Βύζαντα ο 22χρονος Νταβίντ Γκιζγκιζιάν, ενώ υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο ο αμυντικός μέσος, Αργύρης Κάτσικας (18/01/96), ο τερματοφύλακας, Ματθαίος Κορωνάκης και ο Ιρένεο Σεζάι. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Γκριγκόρ Τοπάλι, ο οποίος είχε 7 συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν. Υπήρξε, τέλος, συμφωνία με την ΑΕΚ, ώστε να παραμείνει ως το τέλος της σεζόν δανεικός ο τερματοφύλακας, Παναγιώτης Ντούνης.

Last modified onΠέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017 13:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep