«Περιμέναμε περισσότερο κόσμο»

Δυσαρεστημένος από τη μικρή προσέλευση του κόσμου εμφανίστηκε ο Γιάννης Μάγγος.

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας στάθηκε στον λιγοστό κόσμο που έδωσε το παρών στο στάδιο σε ένα δύσκολο ματς, όπως ήταν αυτό κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, και ζήτησε τη στήριξή του εν όψει συνέχειας. Παράλληλα, υποστήριξε ότι τα γρήγορα γκολ έδωσαν ψυχολογία στην ομάδα του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά τη νίκη με 2-0 επί του Αγροτικού Αστέρα:

«Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα τα ηνία της Αναγέννησης, σήμερα ήταν η πιο δύσκολη ημέρα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο που η βαθμολογική του θέση αντικατοπτρίζει πλήρως την καλή του εικόνα. Μία ομάδα καλοδουλεμένη, ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και αυτό οφείλεται στον κ. Νίκο (σ.σ. Νεντίδη), έναν αξιόλογο άνθρωπο και προπονητή. Παίζαμε στην έδρα μας που δεν είχαμε κάνει ακόμη νίκη. Επιπλέον στη βαθμολογία ήμασταν χαμηλά εξαιτίας κάποιων αποτελεσμάτων που αν και ήμασταν καλύτεροι και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο δεν μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς. Όλα αυτά, καταλαβαίνετε, ότι για εμάς η μέρα ήταν αρκετά πιεστική στην ψυχολογία μας αλλά τα παιδιά έδειξαν ότι ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη. Η νίκη ήρθε με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή τα δύο γρήγορα γκολ, όπως είπε και ο κ. Νίκος, πήραμε την ψυχολογία με το μέρος μας, στη συνέχεια κλείσαμε τους χώρους και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Ο Αγροτικός ξέρει να κάνει το passing game, έχει δουλέψει πάνω σε αυτό, δημιουργεί φάσεις αλλά θεωρώ ότι πήραμε μία μεγάλη νίκη για τη συνέχεια.

Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι ότι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την  προσέλευση του κόσμου. Επειδή έχω μάθει και έχω μεγαλώσει μέσα στην Αναγέννηση με 7.000 και 8.000 κόσμο στην κερκίδα, σήμερα σε ένα σημαντικό παιχνίδι που θεωρώ ότι αν το χάναμε θα μέναμε πολύ πίσω στη βαθμολογία για τη συνέχεια, περιμέναμε περισσότερο κόσμο. Θέλουμε να πούμε στον κόσμο να μας βοηθήσει, να έρθει κοντά μας στο γήπεδο, να μας χειροκροτήσει διότι η Αναγέννηση ό, τι έχει πετύχει, το έχει καταφέρει με τον κόσμο της. Τους θέλουμε κοντά μας και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δίνουμε και την ψυχή μας γι’ αυτή την ομάδα. Αγαπάμε αυτή την ομάδα, θέλουμε το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κ. Νίκο, να πετύχει τους στόχους προσωπικούς και επαγγελματικούς με την ομάδα».

Ο Τάσος Κρητικός δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Καρδίτσας και τον κόουτς για την ευκαιρία που μου έδωσαν να έρθω στην Αναγέννηση. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, όπως είπε και ο προπονητής μου, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι περισσότερο από βαθμολογικής άποψης. Ξέραμε ότι πρέπει να βγούμε από τη δύσκολη θέση στην οποία ήμαστε και όλα τα παιδιά γνώριζαν και έκαναν αυτή την προσπάθεια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με πλαισίωσαν σε αυτή την ομάδα και εύχομαι από εδώ και πέρα να έχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα. Καλή συνέχεια στον Αγροτικό Αστέρα».

Last modified onΚυριακή, 29 Ιανουάριος 2017 23:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep