Logo
Print this page

Επιβεβαίωση για Χαλκιαδάκη

Παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας και επίσημα ο 21χρονος επιθετικός.

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του Μηνά Χαλκιαδάκη στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Μετά την αποχώρηση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα της Football League, ο 21 ετών επιθετικός δεν άργησε να δώσει τα χέρια με τους «κιτρινόμαυρους», με την ΠΑΕ να επιβεβαιώνει με την ανακοίνωση της απόκτησής του την Παρασκευή (27/1) το ρεπορτάζ του FL News.

Το δελτίο του Χαλκιαδάκη είναι έτοιμο, επομένως θα είναι κανονικά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα την Κυριακή (29/1, 15:00) για την 13η αγωνιστική της Football League. Το ίδιο ισχύει και για τους επίσης νεοαποκτηθέντες Ντεμπελέ και Κρητικό.

Η ανακοίνωση της ΑΣΑ ήταν η εξής: «Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε πριν απο λίγο και τα τυπικά για την τρίτη προσθήκη της χειμερινής περιόδου στα πλαίσια της προσπάθειας ενίσχυσης που καταβάλει. Η ομάδα απέκτησε και επίσημα τον επιθετικό Μηνά Χαλκιαδάκη 21 ετών που μέχρι πρόσφατα αγωνίζονταν στον Πανθρακικό.

Το δελτίο του όπως και αυτά των Ντεμπελέ και Κρητικού εκδόθηκε απο τα αρμόδια όργανα  όπου δίνει το παρών απο την Τετάρτη ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Ραχαβέλιας κι έτσι και οι τρείς τίθενται στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Η Αναγέννηση καλοσωρίζει τους τρεις ποδοσφαιριστές στην οικογένειά της και εύχεται υγεία και δύναμη για ν' ανταποκριθούν στις απαιτήσεις».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 13:39
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr