Συμφωνία με Χαλκιαδάκη

Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, προς των πυλών της Αναγέννησης Καρδίτσας. Έκλεισαν Κρητικός, Ντεμπελέ.

Η αγορά του... Πανθρακικού θα απασχολήσει πολλές ομάδες. Η ομάδα της Κομοτηνής αποσύρθηκε, οι ποδοσφαιριστές της βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης και, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ένας εξ αυτών θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο λόγος για τον 22χρονο (05/02/95) επιθετικό, Μηνά Χαλκιαδάκη, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα της Κομοτηνής και δεν άργησε να δώσει τα χέρια με τη θεσσαλική ομάδα. Την τρέχουσα σεζόν είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο, ενώ πέρυσι κατέγραψε 23 συμμετοχές και 2 τέρματα με την ΑΕ Ζακακίου στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Η ΠΑΕ, τέλος, ανακοίνωσε τις δύο πρώτες χειμερινές προσθήκες. Πρόκειται για τον Μπασιρού Ντεμπελέ και τον Τάσο Κρητικό. Ο δεύτερος αποκτήθηκε δανεικός από την ΑΕΛ, όπως είχε αποκαλύψει το FL News στις 5 Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση ανακοινώνει ότι αποκτήθηκαν και επισήμως στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Ντεμπελέ και ο Κρητικός, ο τελευταίος με την μορφή δανεισμού απο την ΑΕΛ. Επίσης, η ομάδα μας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού. Η Αναγέννηση ευχαριστεί και δημοσίως την ΠΑΕ ΑΕΛ και τον μεγαλομέτοχο κ. Αλέξη Κούγια για τις διευκολύνσεις στη παραχώρηση του Κρητικού.

Τέλος ευχαριστεί και την κοινότητα Καλλιθήρου για την παραχώρηση του γηπέδου στο οποίο προπονείται τις τελευταίες ημέρες οι ανδρική ομάδα».

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep