«Μαζί θα τα καταφέρουμε»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ.

Σελίδα γύρισε και τυπικά από την Τετάρτη (25/01) ο ΟΦΗ, αφού η διοίκηση παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον νέο προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο. Τον 45χρονο συνόδευε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Μιχάλης Μυλωνάκης που είπε στους «μελανόλευκους»: «Πάμε όλοι μαζί για ένα νέο ξεκίνημα. Τον κ. Παπαδόπουλο τον ξέρετε όλοι και δεν χρειάζονται συστάσεις. Εχει ματώσει τη φανελα της ομάδας μας και ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ΟΦΗ και τι πρέπει να κάνει. Θα είμαστε όλοι κοντά στον κ. Παπαδόπουλο, αλλά και σε εσας. Αρχής γενομένης απο το παιχνίδι με τον Αρη, πάμε δυνατά για το στόχο που έχουμε θέσει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο Μυλωνάκης συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την εμφάνισή τους απέναντι στην Ξάνθη και ζήτησε να δείξουν το ίδιο πρόσωπο στα ματς που ακολουθούν. Ο Παπαδόπουλος από την πλευρά του ανέφερε: «Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω και γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω καλό κλίμα στα αποδυτήρια, να είμαστε μια οικογένεια και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Μαζί με τον Παπαδόπουλο στην προπόνηση ήταν παρών και ο συνεργάτης του, Νίκος Αμανατίδης, αλλά και οι Μηνάς Πίτσος, Νίκος Κουνδουράκης από το τεχνικό τιμ. Σημειώνεται ότι η αποστολή μετέβη από το αεροδρόμιο απευθείας στο αθλητικό κέντρο.

Last modified onΤετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep