Στη Γ’ Εθνική ο Χατζηδημητρίου

Τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα φορά πλέον ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τον Πανσερραϊκό, ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στη Γ’ Εθνική. Ο 21χρονος μέσος συμφώνησε με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ανακοινώθηκε.

Φέτος είχε 11 συμμετοχές κι ένα γκολ με τον Πανσερραϊκό, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εθνικό Γαζώρου και Καλλονή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μέλος του Απόλλωνα είναι από σήμερα ο μεσαίος πλάγιος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Χατζηδημητρίου, προερχόμενος από τον Πανσερραϊκό όπου ήταν στο αρχικό σχήμα σε 11 αγώνες της τρέχουσας περιόδου. Ο Μιχάλης γεννήθηκε στις 19 Μαΐου 1995 στην Θεσσαλονίκη και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Ντίνου Κούη.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα Γιαννιτσά (Κ20) και την περίοδο 2014-2015 στον Εθνικό Γαζώρου Σερρών, απ’ όπου κλήθηκε στην Εθνική Νέων. Η Καλλονή ήταν η ομάδα με την οποία αποκόμισε παραστάσεις και συμμετοχές σε επίπεδο Super League, την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Απόλλωνα καλωσορίζει τον Μιχάλη και του εύχεται υγεία και διακρίσεις στην ομάδα μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep