Ψάχνει για τερματοφύλακα

Στα υπόψη του Απόλλωνα οι Σιδεράκης, Ταΐρης, Στεφανάκος – Σύννεφα με Μεχία

Για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα κινείται ο Απόλλων Σμύρνης, μετά τον τραυματισμό του Διονύση Χιώτη και οι επιλογές που εξετάζουν είναι αρκετές. Πρώτη σκέψη των «κυανόλευκων» είναι ο Γιάννης Σιδεράκης, ο οποίος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο στα Τρίκαλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ο ΑΟΤ δεν πρόκειται να αφήσει άμεσα ελεύθερο τον 29χρονο γκολκίπερ, καθώς θέλει πρώτα να βρει τον αντικαταστάτη του.

Επόμενος στη λίστα του Απόλλωνα βρίσκονται ο Δημήτρης Ταΐρης, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στη Ριζούπολη και το καλοκαίρι μετακόμισε στην Καλλονή. Ο 26χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε από τους νησιώτες και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Πανσερραϊκό να εξετάζει την περίπτωσή του.

Τέλος, στα υπόψη βρίσκεται και ο Μανώλης Στεφανάκος, ο οποίος προ ημερών έλυσε τη συνεργασία του με τον Εργοτέλη. Ο 27χρονος γκολκίπερ αγωνιζόταν για χρόνια στον Παναιτωλικό, ενώ έχει περάσει από Αιγάλεω και Αστέρα Τρίπολης.

Πρόβλημα φαίνεται πως έχει προκύψει με την απόκτηση του Αλφρέδο Μεχία στον Απόλλωνα. Ενώ ο μέσος από την Ονδούρα είχε συμφωνήσει προφορικά με τους «κυανόλευκους», δεν έχει στείλει ακόμα υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Δεν αποκλείεται να έχει βρει άλλη ομάδα και η μεταγραφή να μην ολοκληρωθεί τελικά.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep