Στην έξοδο τρεις

Οι Αράπης, Κουτσοποδιώτης, Μιχαλόπουλος θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν από τον Παναιγιάλειο.

Διάστημα ξεκαθαρίσματος του ρόστερ διανύει ο Παναιγιάλειος. Προ ημερών αποτέλεσε παρελθόν ο Ανδρέας Πολυχρονιάδης, ενώ οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Μιχαλόπουλο, Γιώργο Κουτσοποδιώτη και Γιώργο Αράπη. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν είχαν καταγράψει λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα με την ομάδα του Αιγίου και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, θεωρείται απίθανο να δρομολογηθούν εξελίξεις πριν τον αγώνα που ακολουθεί με τον Πανθρακικό. Το FL News σας είχε ενημερώσει από τις 29 Δεκεμβρίου για την προσπάθεια απόκτησης των Αρμάντο Γκούφα, Νίκου Τρίγκα από τον Απόλλωνα και οι «μελανόλευκοι» θέλουν να τους εντάξουν στο ρόστερ ως ελεύθερους.

Στα αγωνιστικά, τέλος, απών από την προπόνηση της Πέμπτης (12/01) ήταν ο Στέλιος Κρητικός. Ο επιθετικός του Παναιγιαλείου υποβλήθηκε σε μαγνητική που βγήκε «καθαρή», αλλά το ιατρικό τιμ έκρινε σκόπιμο να μην ακολουθήσει το πρόγραμμα, ώστε να προφυλαχθεί. Το δεξί του γόνατο έχει μαζέψει υγρό, αλλά την Παρασκευή (13/01) θα επιδιώξει να προπονηθεί.

Last modified onΠέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 15:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep