Κατηγορηματική διάψευση

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου και ο πρόεδρος της ΠΑΕ διέψευσαν κατηγορηματικά τα σενάρια περί βιοποριστικών προβλημάτων.

Δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Sportday» την Παρασκευή (16/12) ανέφερε ότι οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου βρίσκονται στα όριά τους και αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα. Μάλιστα, αυτό αναπαράχθηκε από ιστοσελίδες, με την ΠΑΕ να το διαψεύδει κατηγορηματικά. Τόσο με δήλωσή τους οι αρχηγοί έκαναν λόγο για... δήθεν τραγελαφικές καταστάσεις, όσο και ο πρόεδρος, Χρήστος Μυστακίδης σημείωσε ότι παρόμοια δημοσιεύματα τους αφήνουν παγερά αδιάφορους.

Αναλυτικά:

«Οι ποδοσφαιριστές της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ», με αφορμή σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας των Αθηνών, το οποίο δημοσιογραφικά αναπαράχθηκε από μια σειρά αθλητικών sites της χώρας, θέλουμε να διαψεύσουμε κατηγορηματικά τα όσα το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει και να δηλώσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν ασπαζόμαστε τα όσα αναγράφονται περί βιοποριστικών προβλημάτων ημών των ποδοσφαιριστών, αλλά και δήθεν τραγελαφικών καταστάσεων που λαμβάνουν χώρα στην ομάδα μας.

Οι αναφορές αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στοχεύουν, έστω και «ακούσια», στην αλλοίωση της προσπάθειας που καταβάλλουμε από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς και στην αγνόηση του καθημερινού ιδρώτα μας. Είμαστε ΟΛΟΙ ΕΝΑ στη φετινή προσπάθεια του Παναιγιαλείου και εμείς οι ποδοσφαιριστές δίνουμε και θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας έως το τέλος της σεζόν».

Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών, οι αρχηγοί:
Σανδραβέλης Δημήτρης
Σκαρτσίλας Λεωνίδας
Μωϋσίδης Σεραφείμ
Ρέλλας Χρήστος

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ

«Παρόμοια δημοσιεύματα, όπως το σημερινό, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Έχουμε πλήρη επίγνωση των τραγικών οικονομικών δεδομένων της FOOTBALL LEAGUE, αλλά και των μεγάλων οικονομικών δυσκολιών που καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες οι ΠΑΕ - μέλη. Συνεχίζουμε δυνατά και αποφασιστικά, στηριζόμενοι μόνο στη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας της Αιγιάλειας, τον καθημερινό δύσκολο αγώνα μας. Πιστεύουμε και στηρίζουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς και το σύνολο του τεχνικού μας επιτελείου».

Last modified onΠαρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep