Live streaming με Αχαρναϊκό

Διαδικτυακά θα μεταδοθεί το παιχνίδι του Παναιγιάλειου με τον Αχαρναϊκό την Κυριακή (18/12)

Μέσω live streaming στην πλατφόρμα afastream θα έχουν την ευκαιρία οι φίλοι του Παναιγιαλείου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Κυριακής (18/12) με τον Αχαρναϊκό. Η συμφωνία των «μελανόλευκων» με την εταιρία A.F.A. Management LtD, που μεταδίδει αγώνες μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, βρίσκεται σε ισχύ και όσοι φίλαθλοι δεν μπορούν να δώσουν το παρών στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν το παιχνίδι μέσω ιντερνετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την ερχόμενη Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, οι φίλαθλοι της «Μαύρης Θύελλας» θα μπορούν να απολαύσουν μέσω live streaming έναν ακόμα αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας. Αυτή τη φορά ο Παναιγιάλειος υποδέχεται στις 3μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Αιγίου τον Αχαρναϊκό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Υπενθυμίζεται πως η «μελανόλευκη» διοίκηση έχει συνάψει συμφωνία με την εταιρεία «A.F.A. Management LtD», η οποία δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων και στη μετάδοση αγώνων ποδοσφαίρου μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χιλιάδες φιλάθλους μας, σε όποιο μέρος τού κόσμου κι αν βρίσκονται, να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ομάδας αλλά και ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή, όλοι εσείς που αγαπάτε τον Παναιγιάλειο αλλά για κάποιους λόγους αδυνατείτε να βρεθείτε στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε live τον αγώνα τής ομάδας μας, χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο, το tablet, τον υπολογιστή ή την smart TV σας!

Ο τρόπος είναι απλός: Μπαίνετε στο site του συλλόγου (http://www.panaigialeios1927.gr) και κάνετε «κλικ» στην εφαρμογή «Πώς να δείτε live streaming». Από κει και πέρα θα ακολουθήσετε συγκεκριμένα βήματα προκειμένου να εξασφαλίσετε το ηλεκτρονικό σας «εισιτήριο» για να δείτε ζωντανά το νέο αγώνα τού Παναιγιαλείου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep