«Λίγοι θα περάσουν από εκεί»

Ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου αναφέρθηκε στο... ταρακούνημα από τον Παναγιώτη Διλμπέρη και το γκολ του σε βάρος της Καλλιθέας.

 

Στην ΕΡΤ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου. Ο σκόρερ του Πανσερραϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα υποστήριξε ότι λίγες ομάδες θα καταφέρουν να περάσουν από το «Ελ Πάσο», ενώ τόνισε ότι ήταν αναμενόμενο να τους ταρακουνήσει ο Παναγιώτης Διλμπέρης μετά τις δύο άσχημες εμφανίσεις με Χανιά και Λεβαδειακό. Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Περιέγραψέ μας το γκολ. Ήταν ένα πολύ όμορφο τέρμα. Πώς νιώθεις;

«Η ομάδα να κερδίζει κι όλα τα άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα. Με είδε ο Κάκκο μέσα στην περιοχή, μου έκανε τη σέντρα, εγώ είχα στο μυαλό μου να κάνω κοντρόλ και σουτ και αυτό έκανα».

Συμπλήρωσες 50 παιχνίδια και πέτυχες το πρώτο σου γκολ στην κατηγορία.

«Ναι, το περίμενα πολύ καιρό αυτό το γκολ και ήρθε τώρα. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα πάρα πολύ».

Σε είδαμε σε φωτογραφία να πανηγυρίζεις και να δείχνεις κάποιον. Αφιέρωσες κάπου το γκολ;

«Όχι απλά ο φωτογράφος με πέτυχε εκείνη τη στιγμή που σήκωνα το χέρι. Αν μου έλεγες πού θέλω να το αφιερώσω, θα το αφιερώσω στην οικογένειά μου».

Πώς ήρθε αυτή η νίκη;

«Δουλέψαμε πολύ καλά σαν ομάδα, ήμασταν γενικά πολύ δεμένοι και όταν η ομάδα είναι δεμένη και παίζουμε ο ένας για τον άλλον θα βγαίνουμε νικητές από όλα τα παιχνίδια».

Ποια η γνώμη σου για την αντίπαλό σας;

«Η Καλλιθέα παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με σωστές κινήσεις. Ένα ποδόσφαιρο πρωτότυπο για τη Β' Εθνική. Δεν παίζουν πολλές ομάδες τέτοιο ποδόσφαιρο και επίσης τους βοηθάει και το γήπεδο που είναι εξαιρετικό. Ο αγωνιστικός χώρος είναι τέλειος».

Έχεις να δώσεις πολλά ακόμα στον Πανσερραϊκό;

«Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα και μετά για τον εαυτό μου».

Μετά τις ήττες από Χανιά και Λεβαδειακό ο προπονητής σάς τα «έψαλε». Ήταν πολύ εκνευρισμένος...

«Ήταν φυσικό, γιατί δεν παρουσιάσαμε καλή εικόνα σε αυτά τα δύο παιχνίδια και ο προπονητής ήταν φυσικό να μας ταρακουνήσει. Αυτό βγήκε και σε καλό γιατί πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση στην Καλλιθέα. Πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο. Η Καλλιθέα είναι πολύ καλή ομάδα και δεν ξέρω αν περάσουν άλλες ομάδες από εκεί πέρα».

«Αυτό που είπε «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος», δεν έγινε κάτι ε; Καλά είσαι;

«Όχι, όχι όλοι καλά είμαστε»!

Πώς είναι το κλίμα πλέον στην ομάδα;

«Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη αλλά το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν πάντα καλό. Κι όταν χάνουμε κι όταν κερδίζουμε είμαστε καλά. Απλά τώρα χαιρόμαστε παραπάνω που πήραμε το διπλό, ανεβήκαμε στη βαθμολογία, γενικά είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Πώς βλέπεις τη συνέχεια στο πρωτάθλημα;

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Δείξαμε ότι αν είμαστε σοβαροί το κάθε παιχνίδι μπορούμε να το χτυπήσουμε».

Στο γήπεδο ήταν και ο Αντώνης Νικοπολίδης. Εσύ στο παρελθόν είχες κληθεί στην Εθνική ομάδα. Θα ήθελες να ξαναγίνει;

«Δεν το ήξερα ότι ήταν στο γήπεδο ο κ. Νικοπολίδης. Εννοείται πως θέλω. Ποιος ποδοσφαιριστές δεν θέλει να πάει στην Εθνική;».

Με τα Χανιά πληγώσατε τον κόσμο...

«Δεν θέλουμε να πληγώνουμε κανέναν. Εμείς τον κόσμο τον θέλουμε δίπλα μας, να του δίνουμε χαρές με τις νίκες, την απόδοσή μας και με την προσπάθεια. Στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν μερικές φορές, όταν η ομάδα δεν βρεθεί σε καλή μέρα, δεν το κάνουμε επίτηδες, κι εμείς δεν είμαστε ρομπότ να παίζουμε συνέχεια καλά, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Πώς θα αντιμετωπίσετε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο την επόμενη Τρίτη; Η ομάδα έχει αποκλειστεί με τις δύο ήττες.

«Δεν έχει σημασία αυτό, γιατί έχουμε κίνητρο απέναντι σε μια ομάδα Σούπερ Λιγκ και η ομάδα και ο κάθε παίκτης χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη».

Πηγή: ert.gr

Last modified onΤρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 16:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep