«Παραφιλολογία...»

Ο ΑΟ Χανιά κάλεσε τους οπαδούς να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Μάλεμε κόντρα στον Αχαρναϊκό.

Κάλεσμα στους οπαδούς να δώσουν δυναμικό «παρών» στον αγώνα της Κυριακής (04/12, 15:00) με τον Αχαρναϊκό στο Μάλεμε απηύθυνε η διοίκηση του ΑΟ Χανιά. Οι «κυανόλευκοι» σημείωσαν παράλληλα ότι τα σενάρια και η παραφιλολογία των τελευταίων ημερών αποτελούν διαρροή τρίτων που δεν ανήκουν πλέον στο περιβάλλον της ομάδας. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, αποστολή δεν ανακοινώθηκε από τον προπονητή, Θοδωρή Γκάτζιο.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ

«Στον αυριανό (Κυριακή 4/12/2016) αγώνα με Αχαρνα’ι’κό για το πρωτάθλημα της Football League, επικεντρώνεται η προσοχή όλων στον Αθλητικό Όμιλο Χανιά. Το ματς θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε και θα ξεκινήσει στις 15:00. Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη καθώς η νίκη θα δώσει στην ομάδα πέρα από τους 3 πόντους και εξαιρετική ψυχολογία για τη συνέχεια.

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ και οι ποδοσφαιριστές ζητούν από τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια τους με την παρουσία του και να ωθήσει με το χειροκρότημα του την ομάδα προς τη νίκη.

Επίσης, η Π.Α.Ε. υπενθυμίζει ότι επίσημη ενημέρωση για ό,τι αφορά την ομάδα, παρέχεται από το επίσημο site και μόνο, οποιοδήποτε δε άλλο σενάριο και παραφιλολογία από διαρροή τρίτων που δεν ανήκουν πλέον στο περιβάλλον της ομάδας, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Last modified onΣάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016 13:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep