Απορρίφθηκε του Κατσικογιάννη

Η έφεση για μείωση της ποινής του Γιώργου Κατσικογιάννη απορρίφθηκε παρότι κατέθεσε υπέρ του και αντίπαλος ποδοσφαιριστής!

Ως έχει παραμένει η ποινή που επιβλήθηκε στον μέσο της Καλλιθέας, Γιώργο Κατσικογιάννη. Ο 28χρονος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο και τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές λόγω εξύβρισης. Κατατέθηκε έφεση, αλλά η Επιτροπή απέρριψε το αίτημά του όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (24/11):

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ.103/23-11-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση του ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ κατά της υπ' αρ.117/2016 απόφασης του Π.Μ.Π.Ο/Football League και απορρίπτει αυτήν κατ' ουσία».

Το FL News έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση της έφεσης, με τον πρόεδρο της Επιτροπής, Δημήτρη Σκουτέρη να σημειώνει ότι στο φύλλο αγώνα αναφέρεται πως ο Κατσικογιάννης είπε: «Αντε γαμ...» στον διαιτητή. Ο νομικός, Μανώλης Αλαφραγκής υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» ποτέ δεν είπε αυτή τη φράση, κάτι που αποδεικνύεται από το οπτικοακουστικό υλικό και ότι είπε «κωλόμπαλα» όταν έχασε μία προσωπική μονομαχία.

Μάλιστα, η νομική υπεράσπιση κατέθεσε ένορκες βεβαιώσεις, όχι μόνο από τους συμπαίκτες του Μπέλη, Γουόρντεν, Ηλιάδη, αλλά και κατάθεση σε συμβολαιογράφο του ποδοσφαιριστή του Παναιγιαλείου, Σεραφείμ Μωυσίδη, ο οποίος αναφέρει ότι: «Νόμιζα ότι έβρισε εμένα, επειδή έχασε τη μπάλα»! Ο Αλαφραγκής τόνισε ακόμα ότι ο Κατσικογιάννης είχε πλάτη στον διαιτητή και, μάλιστα, ο ρέφερι βρισκόταν 10 μέτρα μακριά, οπότε αποκλείεται να τον εξύβρισε.

Παρόλα αυτά η Εφέσεων απέρριψε το αίτημα, αν και η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε να του επιβληθεί ποινή, είτε μίας αγωνιστικής, είτε δύο για εξύβριση σε αντίπαλο.

Last modified onΠέμπτη, 24 Νοέμβριος 2016 14:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep