Έδιωξε Ναγιάρ!

Ο Παναιγιάλειος έδειξε την έξοδο στον Σεμπάστιαν Ναγιάρ και έκανε λόγο για διαδοχικά πειθαρχικά παραπτώματα.

Εδώ και αρκετές ημέρες στελέχη του Παναιγιαλείου έκαναν - ανεπίσημα - παράπονα για τη συμπεριφορά του Σεμπάστιαν Ναγιάρ στις προπονήσεις των «μελανόλευκων». Ο Αργεντινός, όπως έλεγαν, δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα της ομάδας του Αιγίου και την Τετάρτη (02/11) η ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποχώρησή του, σημειώνοντας ότι ο 28χρονος μέσος είχε υποπέσει σε διαδοχικά πειθαρχικά παραπτώματα! Ο Ναγιάρ πρόλαβε να αγωνιστεί 13 λεπτά ως αλλαγή στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΑΟ Χανιά. Η μεταγραφή του είχε ανακοινωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

«Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την από κοινού λύση τής συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σεμπαστιάν Ναγιάρ. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής υπέπεσε σε συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα, τα οποία εμπίπτουν σε βασικές διατάξεις τού εσωτερικού κανονισμού τής ομάδας μας.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, αφού άκουσε τις εξηγήσεις τού ποδοσφαιριστή, αποφάσισε τη διακοπή τής συνεργασίας. Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» θέλει να ευχαριστήσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή για την έως τώρα συνεργασία και του εύχεται να πετύχει τους ποδοσφαιρικούς του στόχους.

Κυρίαρχη άποψη και αποκλειστικός μας γνώμονας είναι η ηρεμία και η αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας μας. Ο Παναιγιάλειος είναι πάνω από όλους μας!».

Last modified onΤετάρτη, 02 Νοέμβριος 2016 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep