Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φουλ ενίσχυση ο Διαγόρας

Σε επτά μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ομάδα της Ρόδου.

 

Συγκεκριμένα, στον Διαγόρα έπειτα από δύο χρόνια επιστρέφει ο Μηνάς Τζανής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά. Παίκτης της ομάδας της Ρόδου είναι ο 22χρονος επιθετικός Γιώργος Τζιτζής από τον Αθηναϊκό, οι Λιονέλ Πότσι, Ιγκόρ Μιρτέτα, Βασίλης Παπαδημητρίου από τον Πλατανιά, ο γκολκίπερ Γιάννης Λιούρδης, επίσης από την ομάδα των Χανίων και ο 20χρονος Σέρβος επιθετικός Μάρκο Ράγιτς από την Σόποτ Βελιγραδίου!

 

Σημειώνεται ότι ο Ράγιτς είναι προσωπική εισήγηση του νέου τεχνικού Ράτκο Ντόστανιτς και αποκτήθηκε με τη μορφή συνιδιοκτησίας με τον Ερυθρό Αστέρα!

 

Χάλασε του Σκόνδρα

 

Σε κάποιες λεπτομέρειες του νέου του συμβολαίου χάλασε η ανανέωση συνεργασίας με τον Απόστολο Σκόνδρα. Απών από την πρώτη συγκέντρωση θα είναι και ο Γιώργος Πουλόπουλος, καθώς θα γίνει ένα ακόμα ραντεβού με τη διοίκηση για να ξεκαθαρίσει αν ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μείνει στον Διαγόρα.

 

Στους «κυανέρυθρους» δεν θα συνεχίσει ο Σταύρος Πεταυράκης, ο οποίος λόγω σπουδών θα μεταβεί στην Αθήνα και θα δοθεί δανεικός σε ομάδα του λεκανοπεδίου.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep