«Σαν να έχουμε παίξει μισό πρωτάθλημα»

Τι δήλωσαν οι Μάνος, Μανιαδής, Παπαδάκης μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Πανθηραϊκού.

Ηταν απο τα κέρδη του ΟΦΗ στη φιλική νίκη επί του Πανθηραικού με 3-0 στο Γεντί Κουλέ. Ο Δημήτρης Μάνος σκόραρε δυο φορές και ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του. Μετά το ματς είπε: «Είμαι χαρούμενος για τα δυο γκολ που έβαλα, αλλά σημασία έχει ότι όλη η ομάδα πήγε καλά. Το γκολ θέλει και τύχη. Για να βάλει γκολ ο επιθετικός, πρέπει όλη η ομάδα να πάει καλά».

Για την καθυστέρηση του πρωταθλήματος της Football league να ξεκινήσει, ο επιθετικός του ΟΦΗ, ανέφερε: «Είναι σα να έχουμε παίξει μισό πρωτάθλημα με τα φιλικά. Περιμένουμε το πρωτάθλημα, για να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Οι προπονητές είχαν κάνει άλλο πλάνο. Το πρωτάθλημα έχει αργήσει να ξεκινήσει, αλλά θα είμαστε έτοιμοι όταν θα αρχίσει».

Μανιαδής: «Ζω το όνειρό μου»

Ο 18χρονος Στέλιος Μανιαδής, ο ο οποίος πριν απο λίγο καιρό υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, πήρε χρόνο συμμετοχής απο το Νίκο Νιόπλια στη φιλική νίκη με 3-0 επί του Πανθηραικού στο Γεντί Κουλέ (3-0).

Ο ταλαντούχος μέσος που έγινε επαγγελματίας αυτό το καλοκαίρι και είναι γέννημα-θρέμα του ΟΦΗ, ανέφερε: «Είχαμε την κυριαρχία του παιχνιδιού. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, όπως μας είχε ζητήσει ο κόουτς. Κάναμε καλή εμφάνιση και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για την δική του εμφάνιση, τόνισε: «Ζω το όνειρο μου με τον ΟΦΗ. Ομως οι φιλοδοξίες μου δεν τελειώνουν εδώ. Θέλω να ανέβω και στο επόμενο σκαλοπάτι. Να δώσω την μάχη και να φτάσω στο επίπεδο των συπαικτών μου και να φτάσω πιο ψηλά».

Παπαδάκης: «Προσπαθώ για κάτι καλύτερο»

To «βάπτισμα του πυρός» στον ΟΦΗ πήρε και ο 18χρονος τερματοφύλακας Μάνος Παπαδάκης. Ο νεαρός έκανε δυο εντυπωσιακές επεμβάσεις και διατήρησε το μηδέν κάτω απο τα γκολπόστ. Είπε: «Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι για μένα στο Γεντί Κουλέ. Δουλεύω και προσπαθώ για κάτι καλύτερο καθημερινά τόσο για μένα, όσο και για την ομάδα».

Last modified onΚυριακή, 09 Οκτώβριος 2016 11:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep