«Πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία»

Η Ζάκυνθος πέτυχε αναβολή μίας εβδομάδας στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την επανεξέταση της υπόθεσης Πανελευσινιακού - Λαμπρόπουλου.

Η προσφυγή της Ζακύνθου για επανεξέταση της υπόθεσης Πανελευσινιακού - Γιώργου Λαμπρόπουλου είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί την Τρίτη (27/09) στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Ωστόσο, η ομάδα του Ιονίου ζήτησε και πέτυχε την αναβολή και έτσι νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 4 Οκτωβρίου. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Αρχικά ο δικηγόρος, Απόστολος Μπίρδας κατέθεσε αίτημα αναβολής, γιατί ο πατέρας του, Λάμπρος Μπίρδας δεν μπορούσε να παραβρεθεί. Η πλευρά του Πανελευσινιακού ήταν ενήμερη σχετικά, όμως υπήρξε αντίδραση από τον νομικό της ΠΑΕ, Ανδρέα Γαβαλά, ο οποίος τόνισε ότι ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για την εκδίκαση.

Η έδρα όρισε δικάσιμο την Τρίτη (04/10), όμως και πάλι ο Μπίρδας αιτήθηκε να εκδικαστεί η προσφυγή σε άλλη ημερομηνία, γιατί και τότε ο πατέρας του δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» λόγω δικαστηρίου στη Λαμία. Τότε, ο πρόεδρος του Διαιτητικού τού είπε: «Δεν γίνεται να υπάρχει εκκρεμοδικία. Έχει εκδοθεί απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που διατάσσει να μην επικυρωθεί η βαθμολογία μέχρι να αποφανθούμε εμείς». Ο Μπίρδας απάντησε ότι: «Υπάρχει κι άλλη εκκρεμοδικία», εννοώντας την καταγγελία για τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Πανελευσινιακός, όμως τα δεδομένα δεν άλλαξαν.

Σημειώνεται ότι εκτός του Γαβαλά την ΠΑΕ Πανελευσινιακός εκπροσώπησαν στη διαδικασία οι Χρήστος Δημόπουλος, Χρήστος Παλαιολόγος.

Last modified onΤρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 23:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep