Και Μάιγκα η ΑΣΑ (video)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας αναμένει την έκδοση δελτίου του πανύψηλου (1μ.97) Αφρικανού, Χαμιντού Μάιγκα.

Σε συζητήσεις με υποψήφιους να επενδύσουν στην ΠΑΕ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Βασίλης Μπούρμπος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει και υπό ποιας μορφής συνεργασία με τον Γερμανό, Κλάους Ντίτερ Μίλερ, ο οποίος πρόσφατα δεν κατάφερε να εμπλακεί στον Παναιγιάλειο. Ωστόσο, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι μέσω των ενδιαφερόμενων αφίχθηκαν στην ΑΣΑ δύο Αφρικανοί, εκ των οποίων ο ένας θα αποκτηθεί!

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών παίρνουν μέρος οι Χαμιντού Μάιγκα, Μπασιρού Ντεμπελέ από το Μάλι. Μάλιστα, η ΠΑΕ κίνησε τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του πρώτου και το μόνο που μένει για να ανακοινωθεί είναι η έκδοση του δελτίου του. Αντίθετα, ο Ντεμπελέ δεν θα αποκτηθεί, τουλάχιστον τώρα.

Ποιος είναι ο Μάιγκα; Πρόκειται για πανύψηλο (1μ.97) κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ήταν βασικό στέλεχος της U20 του Μάλι στο Μουντιάλ του 2015 στη Νέα Ζηλανδία. Ο 21 ετών (2/1/95) στόπερ μέτρησε έξι συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στη συγκεκριμένη διοργάνωση, όπου το Μάλι έφτασε μέχρι τους «4». Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Χαμάν στην Τυνησία.

Σε ό,τι αφορά στον Ντεμπελέ, είναι 26 ετών αμυντικός μέσος και το 2008 εντάχθηκε στη δεύτερη ομάδα της Παρί Σαν Ζερμέν. Από το 2010 έως το 2012 αγωνίστηκε στη Σλάβια Πράγας (9 συμμετοχές), ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Γκαμπές της Τυνησίας.

Media

Last modified onΠέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2016 01:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep