Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σωτήρχος: «Άνοδος για Λεβαδειακό»

Ο 34χρονος αμυντικός του Λεβαδειακού εξέφρασε την πρόθεσή του να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους».

 

Ο Γιάννης Σωτήρχος σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Λεβαδειακού αναφέρθηκε στα play off της Football League και στο ποδοσφαιρικό του μέλλον.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

Για τα play off:

 

«Ήταν μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία, αλλά βάσει της εικόνας που είχαν όλες οι ομάδες, θεωρώ ότι ο Λεβαδειακός ήταν ο καλύτερος και το αποτέλεσμα είναι άδικο. Κρίθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες και ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας που οδηγεί στη Super League».

 

Για το μέλλον του Λεβαδειακού:

 

«Η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα play off έδειξε ότι δικαιούται την άνοδο. Πιστεύω ότι αν πέσουν από τη Super League ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα, τότε ο Λεβαδειακός πρέπει και βάσει των κανονισμών να πάρει τη μία από τις δύο θέσεις στη Super League, κατηγορία στην οποία αξίζει να αγωνίζεται.»

 

Για το δικό του μέλλον:

 

«Προτεραιότητά μου είναι να μείνω στην ομάδα, σε όποια κατηγορία και αν αυτή αγωνίζεται. Βέβαια τον πρώτο λόγο έχει η διοίκηση και ο προπονητής, αλλά η δική μου επιθυμία είναι να παραμείνω. Αν δε συμβεί αυτό, θα κοιτάξω το καλύτερο για το μέλλον μου».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep