Άλλες έξι μεταγραφές στο Αίγιο

Μαζεμένες κινήσεις ενίσχυσης στον Παναιγιάλειο.

Στην επισημοποίηση της συνεργασίας με άλλους έξι ποδοσφαιριστές προχώρησε η ΠΑΕ Παναιγιάλειος. Η αναφορά στους Ξόμπλιος, Κοντοέ, Μωϋσίδη, Κουτσοποδιώτη, Καζβιρόπουλο και Ρότα. Υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια, ανακοινώθηκαν και αναφέρθηκαν στη νέα τους ομάδα. Για τους Ξόμπλιο και Κοντοέ είχατε διαβάσει πρώτοι στο flnews.

Η επίσημη ενημέρωση των Αιγιωτών έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει σήμερα την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Ξόμπλιο, Παναγιώτη Κοντοέ, Σεραφείμ Μωϋσίδη, Γιώργο Κουτσοποδιώτη, Τρύφωνα Καζβιρόπουλο και Άρη Ρότα, στους οποίους εύχεται μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Παναγιώτης Ξόμπλιος
Ο Π. Ξόμπλιος γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1996. Ξεκίνησε από τον Αετό Σκύδρας, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι β΄ ομάδες της ΑΕΚ, του Άρη Θεσσαλονίκης, της Νίκης Βόλου και της Βέροιας, στην επαγγελματική ομάδα τής οποίας μεταπήδησε πέρυσι, κάνοντας τέσσερα παιχνίδια.


Ο 20χρονος επιθετικός αμέσως μετά την υπογραφή τού νέου του συμβολαίου δήλωσε: «Γνωρίζω πως έρχομαι σε έναν ιστορικό σύλλογο, γι’ αυτό και υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για αυτόν. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Βόκολο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και ελπίζω να του την ανταποδώσω τόσο σε αυτόν όσο και στη διοίκηση που πιστεύει σε εμένα».

Παναγιώτης Κοντοές
Ο γεννημένος στις 20 Ιουνίου 1996 Π. Κοντοές ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Κένταυρο Βριλησσίων, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια. Ακολούθως μεταπήδησε στις Ακαδημίες τής ΑΕΚ, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι τα 20 του χρόνια, πάντα από τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Σήμερα υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναιγιάλειο, δηλώνοντας τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στον ιστορικό Παναιγιάλειο. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να σταθώ με αξιώσεις στην ομάδα και ελπίζω πως με αυτόν τον προπονητή και με αυτό το σύνολο που διαθέτουμε θα καταφέρουμε πολλά πράγματα».

Σεραφείμ Μωϋσίδης
Επιστροφή στα… «γνώριμα λημέρια» για τον Σεραφείμ Μωϋσίδη, που ξαναφορά τα «μελανόλευκα» μετά από ένα χρόνο. Ο 26χρονος (γεν. στις 17 Απριλίου 1990) μέσος προέρχεται από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ έχει αγωνιστεί στον παρελθόν στη Νίκη Βόλου, στον Βύζαντα Μεγάρων και στην Αν. Επανομής. Επίσης έπαιξε μια 5ετία στις Ακαδημίες της Μπρέσια.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου προέβη στις εξής δηλώσεις: «Είμαι πολύ συγκινημένος που επιστρέφω σε μια ομάδα που με αγάπησε αλλά και την αγάπησα. Νιώθω σαν να έκανα διάλλειμα ενός χρόνου και πλέον επιστρέφω με περισσότερη θέληση, διάθεση και όρεξη για δουλειά. Στην πρώτη μου θητεία ήμουν άτυχος λόγω του τραυματισμού μου, όμως όλοι οι άνθρωποι του Παναιγιαλείου με στήριξαν για να επιστρέψω στα γήπεδα 100% υγιής και δυνατός.

Αφού ευχαριστήσω τον κ. Ρέλλα για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, οφείλω να πω ότι φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά, γι’ αυτό και θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Από κει και πέρα, υπόσχομαι πως θα δώσουμε το 101% των δυνάμεών μας στο γήπεδο!».

Γιώργος Κουτσοποδιώτης
Ο γεννημένος στις 18 Ιουλίου 1996 Γ. Κουτσοποδιώτης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Πανιωνίου και αμέσως μετά βρέθηκε στη Γερμανία, όπου αγωνίστηκε με την Σανχάουζεν (Β΄ κατηγορία) για δύο χρόνια. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ομάδα Νέων (Κ20) του Παναιτωλικού, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με την αντίστοιχη Ομάδα Νέων του Πανιωνίου.


Ο νεαρός στόπερ – αμυντικό χαφ, αμέσως μετά την υπογραφή τού πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου έκανε τις εξής δηλώσεις: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα στην «οικογένεια» του Παναιγιαλείου, για τον οποίο γνωρίζω πως είναι ένας από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους τής χώρας μας. Πιστεύω πως μέσα από σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Τρύφωνας Καζβιρόπουλος
Ο Τρ. Καζβιρόπουλος γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 1996 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, με την οποία αγωνίστηκε δέκα χρόνια, φτάνοντας μάλιστα να αγωνιστεί με την επαγγελματική της ομάδα. Ακολούθως «άνοιξε τα φτερά του» για την Ιταλία και την Βερόνα, όπου παρέμεινε για ένα χρόνο, πριν επιστρέψει δηλαδή στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη Β΄ ομάδα του Πανιωνίου.


«Όλοι μας γνωρίζουμε πού ανήκουμε πλέον και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο, ώστε να φτάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 20χρονος «μελανόλευκος» μεσοεπιθετικός.

Άρης Ρότας
Ο Ά. Ρότας γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1995 και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινε πέντε χρόνια. Όταν η ομάδα υποβιβάστηκε στη Γ΄ Εθνική μεταγράφηκε στον Παναργειακό, με τον οποίο ως δεξί μπακ και αμυντικό χαφ αγωνίστηκε δύο περιόδους.


Ο ίδιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα τού συλλόγου: «Στη νέα μας ομάδα έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και είμαστε νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουμε όνειρα και στόχους, τους οποίους θέλουμε να καταφέρουμε μέσα από τον Παναιγιάλειο. Ζητάμε από τους φιλάθλους μας να βρίσκονται κάθε αγωνιστική κοντά μας, ώστε να παίρνουμε δύναμη από τη φωνή τους για να καταφέρουμε κάτι πραγματικά καλό τη φετινή χρονιά».

Last modified onΤετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep