Παλαίμαχοι στις υποδομές

Ο Άρης έκανε γνωστή τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής.

Τους ανθρώπους που ανέλαβαν τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής ανακοίνωσε ο Άρης την Τρίτη (30/8). Υπεύθυνος ανέλαβε ο Κώστας Κωνσταντινίδης, προπονητής U19 ο Πασχάλης Μελισσάς που κρέμασε τα παπούτσια του και συνεργάτης του θα είναι ο Αλέξανδρος Δέλλιος. Στην U17 προπονητής θα είναι ο Τάκης Ξανθόπουλος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας. Υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Συλλόγου μας, Κώστας Κωνσταντινίδης. Προπονητής της ομάδας U-19 του ΑΡΗ, η οποία θα συμμετάσχει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Νέων της Football League, είναι ο Πασχάλης Μελισσάς. Συνεργάτης του 34χρονου τεχνικού -μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας μας- θα είναι ο Αλέξανδρος Δέλλιος. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΡΗ μετά από 11 χρόνια, αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Προπονητής της ομάδας U-17 του ΑΡΗ είναι ο Τάκης Ξανθόπουλος, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ήταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας U-16.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας (U-19 και U-17) θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (03/09, 11:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

** Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον πρώην προπονητή της ομάδας U-17, Δημήτρη Σίτσα, για την υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

Last modified onΤρίτη, 30 Αύγουστος 2016 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep