Στο Αιγάλεω ο Λίτσης

Αποχώρησε από τον ΑΟ Χανιά για το Αιγάλεω ο Λίτσης!

Λίγες εβδομάδες κράτησε η συμφωνία του Γιάννη Λίτση με τον ΑΟ Χανιά, καθώς ο 27χρονος αμυντικός μέσος αποχώρησε και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Αιγάλεω. Ο πρώην άσος του Απόλλωνα Σμύρνης αν και είχε ξεκινήσει προπονήσεις στον ΑΟΧ, τελικά προτίμησε να δεχτεί την πρόταση του Σίτι, που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Α’ Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Λίτση. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 27 χρονών (30/5/1987) και αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή, Πάντου Τζανετάκου, και των προέδρων, Άρη και Γιάννη Παλτόγλου. Με αυτή την κίνηση οι λύσεις στην μεσαία γραμμή προστίθενται σημαντικά για τον τεχνικό, Μάρκο Μαυρομάτη, αφού πρόκειται για αμυντικό μέσο με μεγάλη εμπειρία από το επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League μετρώντας γεμάτες σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Λίτσης έχει αγωνιστεί σε Πεύκη, Εθνικό Πειραιά, Βύζαντα Μεγάρων, Αιάντα Σαλαμίνας, Παναχαϊκή, Ένωση Ερμιονίδας, Απόλλωνα Σμύρνης και Χανιά».

Last modified onΣάββατο, 27 Αύγουστος 2016 10:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep