Ψώνια από Φωστήρα, Ελευσίνα

H ΑΕΛ Καλλονής ανακοίνωσε τους Αλέξη Ντάλλα, Κώστα Μανιάτη.

Την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (23/08) η ΑΕΛ Καλλονής. Η ομάδα της Λέσβου ενέταξε στο ρόστερ της τον πρώην τερματοφύλακα του Πανελευσινιακού, Κώστα Μανιάτη και τον 26χρονο μέσο, Αλέξη Ντάλλα από τον Φωστήρα. Ο Ντάλλας πέρυσι είχε 11 συμμετοχές και 1 γκολ με τον Εθνικό στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ έκλεισε τη χρονιά στον Φωστήρα (12 ματς). Ο Μανιάτης κατέγραψε 26 συμμετοχές με τον Πανελευσινιακό. Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Κώστα Μανιάτη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 1983 και έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Κόρινθο, Παναιτωλικό, Καλλιθέα, Φωκικό, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψαχνών ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Πανελευσινιακός. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξη Ντάλλα. Ο Αλέξης Ντάλλας γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου του 1990 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Κορωπί, Ρόδο, Πανόπουλο, Πανηλειακό, Αχαρναϊκό, Λαμία και Αστέρα Βάρης. Την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Εθνικού Πειραιώς και του Φωστήρα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Last modified onΤετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 01:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep