Φιλικό με ΑΕΛ

Φιλικό με την ομάδα της Λάρισας προγραμματίζει η Καλλονή στην περίπτωση που δεν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Super League.  Φιλικό με την ομάδα της Λάρισας προγραμματίζει η Καλλονή στην περίπτωση που δεν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Super League.

Στην Καλλονή είναι σε ανοικτή γραμμή με την ομάδα της Λάρισας για φιλικό αγώνα σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League.

Ο προπονητής της Καλλονής, Γιώργος Βαζάκας, έχει αγωνία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, αφού κατά ένα τρόπο θα επηρεάσει και το πρόγραμμα της ομάδας της Λέσβου. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε επαφές ώστε σε περίπτωση που προκύψει αγωνιστικό κενό για την ΑΕΛ μέσα στο Σαββατοκύριακο να διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση, είτε στην Λάρισα, είτε στην Μυτιλήνη.

Αυτό σημαίνει πως το πρόγραμμα της ομάδας της Καλλονής θα μεταβληθεί ανάλογα με τα δεδομένα του πρωταθλήματος και φυσικά ο Γιώργος Βαζάκας έχει πιο ήρεμες προπονήσεις για αύριο Παρασκευή (19/8) ώστε να μην επιβαρυνθούν οι ποδοσφαιριστές του και να μπορέσει να βγάλει τα συμπεράσματα που θέλει από το φιλικό με την ΑΕΛ.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep