Η αποστολή για Καρπενήσι

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αχαρναϊκού στο Καρπενήσι, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την 23μελή αποστολή

Από το πρωί της Παρασκευής (5/8) ξεκίνησε το «χτίσιμο» του Αχαρναϊκού στο Καρπενήσι. Η αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται και παίκτες υπό δοκιμή, θα παραμείνει στο προπονητικό κέντρο μέχρι και τις 14 Αυγούστου. Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν παράλληλα φιλικοί αγώνες με πρώτο αυτό της Κυριακής 7 Αυγούστου, στις 18:00 απέναντι στον Άρη.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Μενιδίου, στην αποστολή συμμετέχουν οι Σωτηράκος, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Μαρής, Καστριτσέας, Χαραλαμπόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Ματσούκας, Τσεμπερίδης, Παπατόλιος, Αναστασίου, Αποστολίδης, Κυριαζόπουλος, Βούζας, Ντάγκρας, Γαρδικιώτης Ο., Γαρδικιώτης Α., Ισμαήλ και Ταπέκ, καθώς και οι παίκτες από την Κ20 του Αχαρναϊκού: Ζαχαρός, Μπάρδης, Καλαμιώτης, Ντενίκολο και Τσαλικίδης.

Την αποστολή συνοδεύουν ο Τεχνικός Διευθυντής Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο Γενικός Αρχηγός Ηλίας Παρασκευάς και από το προπονητικό team οι Κουδούνης, Κιουπκιόλης, Καρακασίδης και Γεωργάκης.

Τα νέα πρόσωπα στους «πράσινους» είναι ο 22χρονος μέσος Θωμάς Βούζας, που έπαιζε στον Καμπανιακό, ο 18χρονος αμυντικός χαφ Ανδριανός Μεγαλοοικονόμου από την ΑΕ Μ. Αετού/Ολυμπιάδα, ο 20χρονος μέσος Λεωνίδας Καστριτσέας από τον Παναρκαδικό, ο 22χρονος μέσος Αλέξανδρος Γαρδικιώτης και ο δίδυμος αδελφός του Οδυσσέας, που είναι τερματοφύλακας, ο 21χρονος επιθετικός Δημήτρης Ντάγκας που αγωνιζόταν στον Αστέρα Βάρης, αλλά και δύο ξένοι, οι Ισμαήλ και Ταπέκ.

Last modified onΤετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 03:41

1 comment

  • FUNTO
    FUNTO Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2016 22:38 Comment Link

    ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ Η ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.......

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep