Μιλάει με Ιορδανίδη

Ο Γιώργος Ιορδανίδης μιλά με τη διοίκηση του Αιγινιακού για να επιστρέψει στην Βόρεια Ελλάδα. Ο Γιώργος Ιορδανίδης μιλά με τη διοίκηση του Αιγινιακού για να επιστρέψει στην Βόρεια Ελλάδα.

Κρούση στον 27χρονο μέσο που έχει πολλές εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Football League έκανε η διοίκηση του Αιγινιακού. 

Ο Γιώργος Ιοδανίδης είναι ένας από τους στόχους του Αιγινιακού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του Αιγινιακού. Ο 27χρονος μέσος που έχει αγωνιστεί αρκετές σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League επέλεξε πέρσι να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική με τον Αιολικό (10/1) στο πρώτο μισό και τη Νίκη Βόλου στον δεύτερο γύρο του πρωταθήματος (14/3). Μάλιστα βρισκόταν στον ίδιο όμιλο με την ομάδα της Πιερίας και αγωνίστηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι ως βασικός. 

Την σεζόν 2014-15 είχε 30 συμμετοχές και 5 γκολ με τον Αχαρναϊκό, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στην δεύτερη κατηγορία με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τον Παναιτωλικό και τον Πιερικό. Ο Ιορναδίδης πρόσφατα είχε επαφή και με τον Πανελευσινιακό, αλλά δεν έκλεισε συμφωνία. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσει η συζήτηση του με τον Αιγινιακό, ή θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθό της καριέρα του. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep