Έξι μεταγραφές, επενδυτές… προσεχώς

Τις πρώτες μεταγραφές του Παναιγιαλείου αποκάλυψε ο Ρέλλας, αλλά όχι και τα ονόματα των επενδυτών (φωτ. aigiosports.wixsite.com) Τις πρώτες μεταγραφές του Παναιγιαλείου αποκάλυψε ο Ρέλλας, αλλά όχι και τα ονόματα των επενδυτών (φωτ. aigiosports.wixsite.com)

Εν μέρει αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη Τύπου του Παναιγιαλείου, καθώς ανακοινώθηκαν μεταγραφές, αλλά όχι τα ονόματα των επενδυτών

Δύο επενδυτές είναι έτοιμοι να μπουν στον Παναιγιάλειο, αλλά δεν ήταν σε θέση ακόμα να ανακοινώσει τα ονόματά τους ο Αντώνης Ρέλλας. Ο πρώην μεγαλομέτοχος επισήμανε πως για διαδικαστικούς λόγους δεν μπορεί να αποκαλύψει τα ονόματα, αλλά ο δικηγόρος Κώστας Τζινάκος είναι ο εκπρόσωπός του και μπορεί να δώσει διευκρινήσεις.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η συμφωνία με έξι παίκτες, με τους οποίους έχει υπογραφεί ιδιωτικό συμφωνητικό. Πρόκειται για τον 30χρονο επιθετικό, Ντράγκαν Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος έπαιζε στη Μέταλατς, τον 26χρονο μέσο Γκόραν Λεπόγεβιτς από την Πέτροβατς και τον 24χρονο Σκοπιανό επιθετικό Φίλιπ Τιμόφ από τη Χόριζοντ Τουρνόβο. Παράλληλα, υπάρχει συμφωνία και με τρεις Ελληνες, τον αριστερό μπακ Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο από τον Παναιτωλικό, τον στόπερ Μιχάλη Γιαννίτση στόπερ από τον Κισσαμικό, αλλά και τον επιθετικό Γιώργο Σαμπατάκο από την Παναχαϊκή.

Τέλος, ο Ηλίας Φυντάνης δέχτηκε κριτική για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι του Παναιγιαλείου με την Παναχαϊκή, λέγοντας ο ίδιος πως ποτέ δεν προκάλεσε.

Αρχικά ο Αντώνης Ρέλλας ανέφερε:

«Το καλοκαίρι του 2015 είχαμε πει ότι σαν διοίκηση δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Εστω και με καθυστέρηση βρέθηκε κάποιος να επενδύσει. Μετά ξέρετε τι έγινε. Από τον Δεκέμβριο και μετά περάσαμε δυσκολίες και αντιξοότητες, αλλά καταφέραμε την παραμονή. Από πέρυσι που δήλωσα αδυναμία να συνεχίσω, έκανα πολλές επαφές, πάντα για το συμφέρον της ομάδας και ότι το δικό μου. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο έγινα σοφότερος. Μέσα από τις διαδικασίες γνώρισα ανθρώπους και είδα καταστάσεις και έγινα πιο ώριμος και αποφασιστικός. Τώρα κλείνει η εποχή η δική μου. Είναι γνωστό το τι έχω κάνει για την ομάδα, μια πενταετία που για μένα ήταν επιτυχημένη.

Σήμερα είναι κοντά μας δυο επιχειρηματίες που θα βοηθήσουν την ομάδα. Για διαδικαστικούς λόγους δεν μπορούσαν να είναι εδώ. Τους εκπροσωπεί το δικηγορικό γραφείο του Κώστα Τζινάκου, με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε».

Για τον σχεδιασμό της ομάδας ανέφερε: «Η ομάδα έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της. Πέρα από τα διαδικαστικά, τρέχει να καλύψει και το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Ηλόας Φυντάνης θα είναι ο νέος προπονητής με βοηθό τον Ανδρέα Λαυδαριά. Ηδη έχουμε υπογράψει ιδιωτικά συμφωνικά με δύο Σέρβους, τον επιθετικό Ντράγκαν Μιλοβάνοβις και τον μέσο Γκόραν Λεπόγεβιτς, αλλά και τον Σκοπιανό επιθετικό Φιλιπ Τιμόφ.

Εχουμε κλείσει και τρεις Έλληνες, τον αριστερό μπακ Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο από τον Παναιτωλικό ως ελεύθερο, τον αμυντικό Μιχάλη Γιαννίτση από τον Κισσαμικό και τον επιθετικό Γιώργο Σαμπατάκο από την Παναχαϊκή. Οι ανανεώσεις θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι πεπεισμένος για τη νέα προσπάθεια, θα είμαι κι εγώ στη νέα διοίκηση που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Στον Παναιγιάλειο δεν υπάρχουν ονόματα, αυτός θα πετύχει ή θα εκτεθεί αγωνιστικά. Να αφήσουμε την προσωπολατρεία, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε έναν στόχο, τον Παναιγιάλειο. Οι άνθρωποι που έρχονται να βάλουν τα λεφτά τους, θα επενδύσουν σοβαρά με στόχο και προοπτική, αλλά θέλουν τη βοήθεια του κόσμου. Το ΔΣ είναι έτοιμο και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα, όχι στα πρόσωπα».

Για τη μη αδειοδότηση, είπε: «Δεν προλάβαμε να πάρουμε αδειοδότηση γιατί είχαμε μόνο τρεις μέρες να κάνουμε έφεση. Ο μόνος περιορισμός μας είναι ότι θα παίζουμε με τρεις ξένους στην ενδεκάδα. Την ίδια μέρα που αποσύραμε την έφεση, αποσύραμε και το παράβολο, γι’ αυτό βγήκε πως δεν πληρώσαμε το παράβολο».

Τέλος, διευκρίνισε πως η ομάδα επιχειρηματιών θα πάρει όλο το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναιγιάλειος. Ο κ. Αποστολόπουλος θα βοηθήσει την ομάδα στο χορηγικό κομμάτι. Επίσης, ευχαρίστησε όσους έμειναν ως το τέλος στην ομάδα την περσινή σεζόν.

Ο Ηλίας Φυντάνης στη συνέχεια πήρε τον λόγο και τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αντώνη Ρέλλα, που προσπαθεί να βρει την καλύτερη λύση για την ομάδα. Η Football League θα είναι πιο δύσκολη από κάθε άλλη χρονιά, με Άρη και ΟΦΗ. Οι παίκτες που κλείσαμε είναι πολύ καλοί, δώσαμε μάχη να τους πάρουμε».

Σε ερώτηση για τη δυσαρέσκεια των οπαδών στο πρόσωπό του, είπε: «Είμαι επαγγελματίας προπονητής. Ζητάω συγγνώμη στους φιλάθλους, αυτούς που στενοχώρησα, όταν νίκησα τον Παναιγιάλειο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον Παναιγιάλειο και θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου».

Για τον στόχο του Παναιγιαλείου: «Στόχος να παίξει η ομάδα με τους παίκτες που θα πάρουμε, καλό ποδόσφαιρο. Ανετη πορεία για πρώτη εξάδα».

Για τα στενά περιθώρια μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, σχολίασε: «Είναι λίγος ο χρόνος προετοιμασίας, αλλά δεν μπορούμε να κάτι άλλο. Μια ομάδα για να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα, θέλει 70 μέρες προετοιμασία. Εμείς έχουμε 45 μέρες μπροστά μας. Το θετικό είναι ότι κάποιοι παίκτες έχουν κάνει προετοιμασία με τις πρώην ομάδες τους».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep