«Σχεδιασμός στο... απόλυτο»

Ο ΟΦΗ τοποθετήθηκε για την αποχώρηση των Πόποβιτς, Πατινιώτη και στην πικρία που εξέφρασαν.

Παρελθόν αποτελούν από τον ΟΦΗ ο Ζντράβκο Πόποβιτς, Θανάσης Πατινιώτης. Αμφότεροι σχολίασαν με πικρία την απόφαση αποχώρησής τους και η κρητική ΠΑΕ τόνισε ότι πέρα από το συναίσθημα πρέπει να ακολουθηθεί αυστηρά ο αγωνιστικός σχεδιασμός, ενώ χαρακτήρισε τον πρώτο άδικο. Αναλυτικά ανέφερε:

«Η διοίκηση του ΟΦΗ παρακολουθεί με ευαισθησία την πίκρα που εκφράζουν με αναφορές τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι δεν είναι στα πλάνα της ομάδας για την προσεχή χρονιά. Η αγάπη τους για την ομάδα, είναι πραγματικά τιμητική, δίχως αμφιβολία. Είχαν όλοι - καθένας με τον τρόπο του - συμβολή στην άνοδο της ομάδας, στην Football league.

Η διοίκηση του ΟΦΗ ωστόσο, πέρα απο το συναισθηματικό παράγοντα, οφείλει να ακολουθήσει στο απόλυτο τον σχεδιασμό της τεχνικής ηγεσίας, για το χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη χρονιά και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Η διοίκηση του ΟΦΗ ανακοινώνει ότι δυο ακόμη παίκτες της ομάδας, δεν θα είναι στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Ο λόγος για τον Ζντράβκο Πόποβιτς και τον Θανάση Πατινιώτη.

Για την δημόσια αναφορά του πικραμένου-προφανώς- Ζντράβκο Πόποβτς, για τον σεβασμό που η διοίκηση του ΟΦΗ δεν του έδειξε και για χρήματα που δήθεν του χρωστάμε, είναι άδικος, γιατί η διοίκηση του ΟΦΗ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε απέναντι του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της καριέρας του, με την ευχή να βρεί στο δρόμο του μελλοντικά, ομάδα με την οικονομική συνέπεια που είχε φέτος ο ΟΦΗ. Η διοίκηση του ΟΦΗ εύχεται ακόμη, στον Θανάση Πατινιώτη, ότι καλύτερο στην καριέρα του».

Last modified onΚυριακή, 24 Ιούλιος 2016 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep