Αθώωση Πανελευσινιακού

Ο Πανελευσινιακός και ο Σπύρος Δημόπουλος αθώωθηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων.

Στη Football League της επόμενης περιόδου θα δώσει κανονικά το «παρών» ο Πανελευσινιακός. Οι «σταχυοφόροι» δικαιώθηκαν στην έφεση που είχαν καταθέσει κατά της απόφασης υποβιβασμού για τη φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας του Γιώργου Λαμπρόπουλου, όπως και ο πρόεδρος, Σπύρος Δημόπουλος στον οποίο είχε επιβληθεί πρωτόδικα ποινή 45.000 ευρώ και 10ετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζεται ότι στην ΠΑΕ είχε επιβληθεί εκτός της ποινής υποβιβασμού, αφαίρεση έξι βαθμών και πρόστιμο 225.000 ευρώ.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η υπόθεση έκλεισε οριστικά καθώς νομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν μπορεί να γίνει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο από ομάδα που έχει έννομο συμφέρον. Και αυτό γιατί δεν έγινε παράσταση από άλλη ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της Τετάρτης (14/07). 

Η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Με την υπ’ αριθμ. 72/13-7-2016 απόφασή δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ’ αρ. 38/2016 απόφασης Επιτροπής Δεοντολογίας ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Κραττεί και δικάζει την υπόθεση. Απαλλάσσει διωκόμενους των αποδιδόμενων κατηγοριών».

Last modified onΠέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016 14:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep